Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον παρουσιαστή του BBC στη Σύμη- Η προσοχή έχει στραφεί σε σπηλιές που ξαφνικά γεμίζουν με νερό-Νέα κατάθεση από τη σύζυγο του

Με μεγάλη αγωνία παρακολουθούν τα ξένα μέσα ενημέρωσης τις εξελίξεις για την υπόθεση εξαφάνισης του παρουσιαστή του BBC στη Σύμη

Όπως αναφέρει ο Independent, πλέον δίνεται μάχη με τον χρόνο ώστε να βρεθεί ο 67χρονος  Μάικλ Μόσλεϊ. Σύμφωνα με το βρετανικό μέσο, οι πυροσβέστες ερευνούν ένα σύστημα σπηλαίων που οι κάτοικοι χαρακτηρίζουν ως «η άβυσσος».

Όπως εξηγούν, το δίκτυο των σπηλαίων, το οποίο βρίσκεται σε μια γραφική παραλία, αποτελείται από δεκάδες τούνελ που μπορούν γρήγορα να γεμίσουν με θαλασσινό νερό.

Ο Δρ Mosley εθεάθη για τελευταία φορά να φεύγει από την παραλία του Αγίου Νικολάου στις 13:30 την Τετάρτη, όταν πιστεύεται ότι κατευθυνόταν στο παραλιακό μονοπάτι πίσω στο κοντινό Πέδι.


«Είναι σαν ένα βαθύ σύστημα τούνελ, αλλά είναι γεμάτο νερό και μπορεί να εξαπλωθεί για χιλιόμετρα. Υπάρχει λόγος που το αποκαλούν έτσι. Υπάρχει κάτι πολύ περίεργο που συμβαίνει εκεί», είπε ένας σερβιτόρος στην Daily Telegraph.

Εν τω μεταξύ, η σύζυγος του Δρ Μόσλι είπε ότι «δεν θα χάσει την ελπίδα της» από την αναζήτηση του συζύγου της και ευχαρίστησε τις ελληνικές αρχές για τις «ακούραστες» προσπάθειές τους.

«Η έρευνα συνεχίζεται και η οικογένειά μας είναι απίστευτα ευγνώμων στους κατοίκους της Σύμης, τις ελληνικές αρχές και το Βρετανικό Προξενείο που εργάζονται ακούραστα για να βοηθήσουν στην εύρεση του Michael. Δεν θα χάσουμε την ελπίδα μας», είπε η Δρ Clare Bailey Mosley.

Η σύζυγος του έδωσε συμπληρωματική κατάθεση

Η σύζυγος του παρουσιαστή έδωσε συμπληρωματική κατάθεση στους αστυνομικούς της Σύμης, οι οποίοι της ζήτησαν να τους πει τι είχε πάνω του φεύγοντας από την παραλία, λίγες ώρες πριν την εξαφάνιση του.

Η ίδια ανέφερε ότι είχε χακί τσάντα, νερό, πορτοφόλι κι ένα απλό ρολόι. Τους ανέφερε ότι ήταν υγιέστατος αλλά έπαιρνε ένα χάπι για τη χοληστερίνη.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ελεγχθεί όλα τα εισιτήρια των ανθρώπων που φεύγουν από το νησί από την ημέρα που έγινε γνωστή η εξαφάνιση αλλά δεν βρέθηκε ότι ήταν ανάμεσά τους.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ