Κοινωνία

Τσουνάμι καταγγελιών για κέντρο αισθητικής στην Ερμού - Πώς εξαπατούσαν γυναίκες

«Βροχή» είναι οι καταγγελίες για κέντρο αισθητικής στην Ερμού. Γυναίκες καταγγέλλουν ότι έχουν πέσει θύματα απάτης από κέντρο αισθητικής που βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με καταγγελία πελάτισσας που εξαπατήθηκε, το εν λόγω κέντρο αισθητικής σε βάζει να προπληρώσεις το πρόγραμμα για το οποίο ενδιαφέρεσαι και στη συνέχεια δεν σε εξυπηρετεί ενώ δεν επιστρέφει τα χρήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το συγκεκριμένο κέντρο αισθητικής, όπως αναφέρει το MEGA, μέσα σε έναν χρόνο ανοίγει και κλείνει συνεχώς.

Πώς «ψαρεύουν» πελάτες

Σύμφωνα με το MEGA, το συγκεκριμένο κέντρο διαφημίζει δελεαστικές προσφορές στα social media (Instagram, Facebook), επαναλαμβανόμενες τηλεφωνικές κλήσεις και κράχτες στο δρόμο.

Το συγκεκριμένο κέντρο αισθητικής ζητά προπληρωμή και μόλις πάρουν τα χρήματα επικαλούμενοι τεχνικά ζητήματα... εξαφανίζονται από τους πελάτες, σβήνουν λογαριασμούς στα social media ενώ αλλάζουν και επωνυμία.

Τον Ιούνιο του 2023, στην ίδια διεύθυνση στην Ερμού (Αθήνα) επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 310.000 ευρώ από την Γενική Γραμματεία Εμπορίου του υπουργείου Ανάπτυξης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τρομερές αποκαλύψεις στην τουρκική βουλή για Ελλάδα-Ο Χουλουσί Ακάρ ούρλιαζε για την ανύπαρκτη “Γαλάζια Πατρίδα” και τελικά λιποθύμησε (Βίντεο)

Ανύπαρκτη η Γαλάζια Πατρίδα και το Τουρκολιβυκό μνημόνιο με τους ισλαμιστές να επιχειρήσουν να τα επιβάλλουν ακόμα και...
Μέση Ανατολή 0

Οδεύουμε σε μετωπική σύγκρουση; Ισραηλινός αξιωματούχος: Ο Ερντογάν θα στείλει τουρκικές δυνάμεις στο Λίβανο εάν του επιτεθεί το Ισραήλ

Χ. Ακάρ: “Οι «Σιωνιστές ναζί» και η συμμορία του Νετανιάχου δολοφονούν μωρά”-Τούρκοι και Ισραηλινοί ετοιμάζονται για...