Κοινωνία

Άσκηση με περιστατικό ομηρίας στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024, άσκηση στον αερολιμένα Αλεξανδρούπολης, η οποία οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων & Διαχείρισης Κρίσεων του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Στην άσκηση συμμετείχαν στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας από υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας, Ροδόπης, Ξάνθης και Καβάλας, καθώς και της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, του Ε.Κ.Α.Β. Αλεξανδρούπολης, της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Αλεξανδρούπολης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης.

Το σενάριο της άσκησης εστιάστηκε στις διαδικασίες ανταπόκρισης σε περιστατικό διαχείρισης ύποπτων αντικειμένων (παραδιδόμενων αποσκευών) με παράλληλη εκδήλωση περιστατικού ομηρίας (αυθόρμητη οχύρωση δράστη) εντός του αερολιμένα Αλεξανδρούπολης καθώς και υπέρπτησης ΣΜηΕΑ.
 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...