Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Ανεξέλεγκτη η κατάσταση με τα αγριογούρουνα - Νέα αγέλη στη Θέρμη

Έντονα προβληματισμένοι οι κάτοικοι περιοχής στη Θέρμη καθώς τα αγριογούρουνα εμφανίζονται πλέον καθημερινά. Τα ζώα κάνουν θόρυβο και δεν πτοούνται από την ανθρώπινη παρουσία στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα αγριογούρουνα στη Θεσσαλονίκη αυξάνονται και στη Θέρμη, η κατάσταση για ορισμένους κατοίκους έχει φτάσει στο απροχώρητο, όπως λένε. Οι επισκέψεις των ζώων είναι περισσότερες από ποτέ και πλέον, όπως λένε, δείχνουν να μην φοβούνται την ανθρώπινη παρουσία. Οι αγέλες ψάχνουν για τροφή και μπαίνουν ακόμα και σε αυλές σπιτιών. Ο θόρυβος είναι έντονος καθώς πολλές φορές τα αγριογούρουνα τσακώνονται μεταξύ τους.

Αυτή τη φορά, μία αγέλη αγριογουρούνων βρήκε καταφύγιο σε ρέμα της Θέρμης, με αποτέλεσμα κάθε μέρα να βγαίνουν για τροφή και να μπαίνουν ακόμα και σε αυλές σπιτιών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, κάνουν και θόρυβο πολλές φορές, καθώς μαλώνουν μεταξύ τους, διότι έχουν και μικρά τα οποία προσπαθούν να προστατέψουν.

Οι κάτοικοι είναι σε απόγνωση και ζητούν να ληφθούν μέτρα. Στο παρελθόν το Δασαρχείο είχε βάλει παγίδες και είχε απομακρύνει αρκετά αλλά φαίνεται πως αυτό δεν αρκεί.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...