Κοινωνία

Χήρα Καραϊβάζ: Δεν νιώθω μίσος για τους εκτελεστές του Γιώργου, ήθελαν να του κλείσουν το στόμα

Λίγες εβδομάδες πριν ξεκινήσει η δίκη για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, η χήρα του δημοσιογράφου μίλησε για τα συναισθήματά της, ενώ εξέφρασε και τα παράπονά της. 

Οι δύο κατηγορούμενοι ως φυσικοί αυτουργοί θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης στις 26 Ιουνίου και η Στάθα Καραϊβάζ – Αλεξανδροπούλου δηλώνει ότι για τους ηθικούς αυτουργούς ότι, «θεωρητικά η έρευνα συνεχίζεται, όμως να σας πω ότι, ο Γιώργος δεν πρόκειται να δικαιωθεί».

Επανέλαβε ότι, οι λόγοι της δολοφονίας του Καραϊβάζ είναι «δεδομένοι» καθώς όπως είπε: «Ο Γιώργος ήταν ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος και κάποιοι ήθελαν να του κλείσουν το στόμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και πρόσθεσε:: «Ο Γιώργος ήταν άφοβος. Η δολοφονία του είναι καταγεγραμμένη ως εργατικό ατύχημα». Ενώχαρακτήρισε «οξύμωρο» το γεγονός ότι η Πολιτεία θεωρεί ότι υπήρχε κίνητρο για τη δολοφονία, αλλά δηλώνεται εργατικό ατύχημα.

«Δεν φοβόταν επειδή η δουλειά που είχε επιλέξει ήταν δουλειά που θα αποκαλύπτει την αλήθεια», δήλωσε και ξεκαθάρισε ότι, η δική της αλήθεια είναι μία: «η έλλειψη του Γιώργου».

Ερωτηθείσα πώς νιώθει για το γεγονός ότι, θα έρθει αντιμέτωπη με τους δολοφόνους του, εξήγησε ότι, «δεν ένιωσα ούτε μένος ούτε κάποιο συναίσθημα για αυτούς τους ανθρώπους. Νιώθω ένα μούδιασμα για το ότι θα βρεθώ απέναντι με τους ανθρώπους που πιθανόν μου στέρησαν τον Γιώργο, όμως δεν νιώθω μίσος».

Και κατέληξε: «δεν με ενδιαφέρει ούτε ποιος έδωσε την εντολή, γιατί εμένα το σπίτι μου το έκλεισαν. Την Πολιτεία πρέπει να ενδιαφέρει, για να καθαρίσει την κοινωνία».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ