Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Μάχη για να ρατηθεί στη ζωή δίνει 2χρονη - Λαμπάδιασε ενώ ο πατέρας της έβαζε βενζίνη

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα κοριτσάκι μόλις δύο χρόνων, το οποίο υπέστη σοβαρά εγκαύματα έπειτα από ανάφλεξη μπιτονιού βενζίνης που υπήρχε δίπλα στο αυτοκίνητο του πατέρα της.

Το περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο (25/5) σε χωριό του Δήμου Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης, όταν ο 28χρονος πατέρας του κοριτσιού έβαζε βενζίνη στο αυτοκίνητο με μπιτόνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, προκλήθηκε ανάφλεξη με συνέπεια τα ρούχα του παιδιού να τυλιχθούν στις φλόγες και να προκληθούν εγκαύματα στο σώμα του.

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί αεροδιακομιδή.

Το παιδί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει υποστεί εγκαύματα 60% σε όλο του το σώμα και η κατάσταση του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή, ενώ παραμένει διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του παιδιατρικού νοσοκομείου.

Ο 28χρονος πατέρας της, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαγκαδά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ