Κοινωνία

Λαμία: Ο ΕΦΕΤ επρόκειτο να στείλει σήμερα κλιμάκιο στο εργοστάσιο της εταιρείας «Γιαννίτση» που κάηκε (Βίντεο)

Ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ αποκάλυψε πως σήμερα Δευτέρα, ο φορέας σκόπευε να στείλει κλιμάκιο στο εργοστάσιο της εταιρείας «Γιαννίτση» στη Λαμία, από το οποίο προέρχονταν τα σχολικά γεύματα που προκάλεσαν τροφική δηλητηρίαση σε 63 μαθητές από 7 σχολεία της προηγούμενες ημέρες.

Με δηλώσεις του στον Alpha, ο Ανδρέας Ζαμπέλας τόνισε πως κλιμάκιο του ΕΦΕΤ πήγε το Σάββατο στην εγκατάσταση, ωστόσο η παραγωγική μονάδα δεν λειτουργούσε και θα επαναλάμβανε την επίσκεψή του αυτή σήμερα, ωστόσο οι χθεσινές εξελίξεις με την καταστροφική φωτιά, ακύρωσαν τον συγκεκριμένο σχεδιασμό.


 

«Πήγε κλιμάκιο το Σάββατο για να κάνει έναν έλεγχο, γνωρίζοντας βέβαια ότι η παραγωγική διαδικασία που αφορούσε τη γραμμή παραγωγής γευμάτων για τα σχολεία δεν θα ήταν ανοιχτή γιατί αυτά γίνονται κάθε μέρα, καθημερινές. Παρ' όλα αυτά, πήγαμε το Σάββατο και οργανώναμε κλιμάκιο να πήγαινε και σήμερα να βλέπαμε γενικά πώς λειτουργεί η επιχείρηση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής των γευμάτων» είπε ο κ. Ζαμπέλας και πρόσθεσε: «Δυστυχώς βέβαια μετά από αυτό το τραγικό συμβάν, προφανώς οι δικές μας ενέργειες ακυρώνονται. Άρα δεν υπάρχει έκθεση ή πόρισμα του ΕΦΕΤ για τις τροφές που διανεμήθηκαν».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...