Κοινωνία

Μητέρα δύο παιδιών η 40χρονη που δολοφονήθηκε από τον σύντροφο της στο Μενίδι - Τρεις φορές τον είχε καταγγείλει

Μητέρα δυο παιδιών – ενός κοριτσιού 15 ετών και ενός αγοριού 12-13 ετών – ήταν η 40χρονη γυναίκα που βρέθηκε μαχαιρωμένη στη μέση του δρόμου στο Μενίδι, στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους.

Η αστυνομία αναζητά τον 50χρονο εν διαστάσει σύζυγό της, ο οποίος θεωρείται ότι είναι ο βασικός ύποπτος για το άγριο έγκλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του skai.gr. η πρώτη καταγγελία του θύματος με καταγωγή από την Αλβανία είχε γίνει το 2013 και τότε είχε βγει απόφαση που απαγόρευε στον σύντροφό της, επίσης από την Αλβανία, να μένει στο σπίτι. 

Ωστόσο, έπειτα από πέντε χρόνια ο άνδρας επέστρεψε.

Το 2022 έγινε δεύτερη καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του skai.gr η τρίτη καταγγελία έγινε το Μεγάλο Σάββατο.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί της πρότειναν να μεταφερθεί σε δομή, αλλά εκείνη είχε αρνηθεί. Η γυναίκα είχε πάρει και το panic button, αλλά δυστυχώς δεν το ενεργοποίησε.

Ο σύντροφός της δικαζόταν αύριο για την καταγγελία που είχε υποβάλει το θύμα. 

Το θύμα εντόπισαν περίοικοι γύρω στις 6 το πρωί στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, όπου τη βρήκαν μπρούμυτα, θανάσιμα μαχαιρωμένη στην κοιλιακή χώρα, ενώ δίπλα της ήταν ένα μαχαίρι.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών και το σενάριο που εξετάζουν οι αρχές είναι ο δράστης να της είχε στήσει καρτέρι θανάτου και όταν την είδε, τη σκότωσε.

«Η κοπέλα φώναζε 'βοήθεια, βοήθεια'»


Τις τελευταίες, δραματικές στιγμές που έζησε η 40χρονη στο Μενίδι προτού πέσει νεκρή από το μαχαίρι του δολοφόνου της περιγράφει μια κάτοικος της περιοχής η οποία έμαθε τα τραγικά νέα από έναν πελάτη της.

Όπως περιγράφει η επιχειρηματίας, η οποία εκείνη την ώρα βρισκόταν στο μαγαζί της, ο πελάτης άκουσε την κοπέλα να καλεί σε βοήθεια και ειδοποίησε την Αστυνομία.

«Το πρωί έρχομαι 5.10, πίνω τον καφέ μου και μπαίνει ένας πελάτης και μου λέει 'κλείσε τη πόρτα, μην ανοίγεις την πόρτα γιατί εδώ σκότωσαν μια κοπέλα, εγώ πήρα την Αστυνομία'. Φοβήθηκα και δεν τον ρώτησα αλλά και μετά μου λέει να μην ανοίξω την πόρτα όμως αυτός πήρε στην Αστυνομία. Η κοπέλα φώναζε 'βοήθεια, βοήθεια' και αυτός φώναξε την Αστυνομία», αναφέρει.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Διπλωματικό επεισόδιο Τουρκίας-Ισραήλ-Η Χεζμπολάχ εκκένωσε το αρχηγείο της στην Βυρητό-Σε ύψιστη ετοιμότητα όλες οι βάσεις του Ισραήλ

Ομάδα Ισραηλινών χάκερ κτύπησε το Ιράν- Μπάιντεν και Νετανιάχου συντονίζουν τις δυνάμεις τους πριν την τελική ώρα-Οι...