Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Μενίδι-γυναικοκτονία: Δράστης ο σύντροφος της 40χρονης-Το θύμα φώναζε για βοήθεια την ώρα του φόνου-Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας (Βίντεο) (Upd)

Οι Αρχές μελετούν το σενάριο της γυναικοκτονίας για το θρίλερ στο Μενίδι καθώς μία γυναίκα περίπου 40 ετών βρέθηκε νεκρή στη μέση του δρόμου.

Σοκ προκαλεί η είδηση μίας νέας άγριας γυναικοκτονίας, όπως όλα δείχνουν, στο Μενίδι. Γύρω στις 7 το πρωί της Πέμπτης (16.05.24) σήμανε συναγερμός στις Αρχές για τον εντοπισμό μίας θανάσιμα τραυματισμένης γυναίκας από μαχαίρι στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους, κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε μπρούμυτα με το μαχαίρι καρφωμένο στο σώμα της.

Σύμφωνα με το σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές, η 40χρονη φαίνεται να κατευθυνόταν προς τη δουλειά της, με τον δράστη να της είχε στήσει καρτέρι. Τη μαχαίρωσε στην κοιλιά κι εξαφανίστηκε.

Σημειώνεται πως δίπλα στη νεκρή γυναίκα βρίσκεται η τσάντα της με τα πράγματά της. 

Στο σημείο της τραγωδίας έχει σπεύσει το Ανθρωποκτονιών κι αναμένεται η πρώτη εκτίμηση και του ιατροδικαστή.

Στο σημείο υπήρχε ένας μάρτυρας κλειδί στην υπόθεση ο οποίος υποστηρίζει ότι είδε τη γυναίκα, την ώρα που δέχθηκε την μαχαιριά στη μέση του δρόμου.

Οι αστυνομικοί αναμένεται να πάρουν κατάθεση από το μάρτυρα προκειμένου να συγκεντρώσουν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.

Ο σύντροφος της ήταν τελικά ο δράστης

Δράστης της δολοφονίας στις Αχαρνές, με θύμα μια 40χρονη γυναίκα είναι τελικά ο σύντροφός της όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία. Το θύμα είχε καταγγείλλει στο παρελθόν στην Αστυνομία επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.

Την άτυχη γυναίκα που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους εντόπισε νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος περαστικός και ειδοποίησε τις Αρχές. Σύμφωνα με μαρτυρίες η γυναίκα φέρεται να αντιστάθηκε κατά την επίθεση που δέχθηκε αφού ακούστηκε να φωνάζει για βοήθεια.

Το θύμα είχε καταγγείλει τον εν διαστάσει σύζυγό τις 3 φορές


Η άτυχη γυναίκα είχε καταγγείλει τον εν διαστάσει σύζυγό της στις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία συνολικά τρεις φορές κατά το παρελθόν με πιο πρόσφατη καταγγελία αυτή την Τρίτη του Πάσχα. Οι προηγούμενες δύο καταγγελίες είχαν γίνει το 2013 και το 2022.

Κατά την τελευταία καταγγελία η 40χρονη είχε ενημερώθηκε για τη δυνατότητα εγκατάστασης, στο κινητό της τηλέφωνο, της εφαρμογής «panic button», ενώ χορηγήθηκε κωδικός πρόσβασης στην εν λόγω εφαρμογή. Οι Αρχές τότε την ενημέρωσαν για τη δυνατότητα μεταφοράς της σε δομή προκειμένου να φιλοξενηθεί, ωστόσο η ίδια δήλωσε ότι δεν επιθυμεί.

«Φώναζε για βοήθεια»


Όπως μετέδωσε η τηλεόραση του OPEN, άνδρας που περνούσε από το σημείο άκουσε τις δραματικές εκκλήσεις της γυναίκας και έσπευσε σε κατάστημα της περιοχής. Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ανέφερε χαρακτηριστικά: «5 ώρα μόνο εγώ ανοίγω μαγαζί εδώ. 5:20 πίνω καφέ και μπαίνει ένας πελάτης μου και μου λέει ''κλείσε την πόρτα, την σκοτώσανε την κοπέλα, άκουσε που φώναζε για βοήθεια και πήρα την αστυνομία'' και κλείδωσε την πόρτα. Μόνο αυτό μου είπε. Φοβήθηκε και εγώ φοβάμαι τώρα».

Στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρή η γυναίκα έσπευσε και ιατροδικαστής, ενώ γίνονται έρευνες για τυχόν υλικό από κάμερες ασφαλείας. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί συγκεντρώνουν πληροφορίες από γείτονες και μαρτυρίες από ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά στο σημείο του εγκλήματος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ