Κοινωνία

Αλλοδαπός παρέμενε ελεύθερος παρά τις τέσσερις καταδίκες του

Με επιτυχία κατάφερνε να ξεγλιστρά ένας 35χρονος αλλοδαπός που αναζητούσαν οι αρχές, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις. Τελικά, όμως, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος σε περιοχή της Βόρειας Κέρκυρας.

Ο φυγόποινος είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για διακίνηση ναρκωτικών από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων, σε φυλάκιση δέκα μηνών για κλοπή με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων, σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών για κλοπή από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και σε φυλάκισης 14 μηνών για αντίσταση και εξύβριση από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων.

Ο 35χρονος αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, που διέταξε τον εγκλεισμό του σε κατάστημα κράτησης για να εκτίσει τις ποινές, καθώς οι δυο πρώτες καταδικαστικές αποφάσεις είναι τελεσίδικες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...