Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Επιχειρηματίας διακινούσε κοκαΐνη και κάνναβη στο κατάστημά του

Κερδοφόρα διακίνηση ναρκωτικών έκανε μέσα από το κατάστημα του ένας Έλληνας επιχειρηματίας, που συνελήφθη από τους  αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης  που ενήμεροι καθώς ήταν για  τις παράνομες δραστηριότητες του έκαναν έφοδο, το πρωί της Παρασκευής.

Αρχικά, διαπιστώθηκε ότι ο ύποπτος έκρυβε στο κατάστημα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, μία συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτας» βάρους 20 γραμμαρίων και άλλη μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους ενός γραμμαρίου, οι οποίες κατασχέθηκαν μαζί με ένα κινητό τηλέφωνο και 260 ευρώ.


Στην συνέχεια, ακολούθησαν έρευνες σε μια αποθήκη που χρησιμοποιούσε, όπου βρέθηκαν ένα σπρέι πιπεριού, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ και τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές και στην κατοικία του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου κατασχέθηκαν τα «μαύρα» έσοδά του ύψους 21.350 ευρώ και άλλη μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Ο επιχειρηματίας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ