Κοινωνία

Ηράκλειο: Ενοικιαζόμενο ήταν το αυτοκίνητο το οποίο προκάλεσε την παράσυρση του 8χρονου παιδιού-Όσα είπε η γυναίκα που το επέστρεψε

Ένα 8χρονο παιδί που τραυματίστηκε σε τροχαίο με εγκατάλειψη στην Κρήτη, νοσηλεύεται ενώ οι αστυνομικοί διαλευκάνουν μέρα με τη μέρα την υπόθεση.

Ρεσιτάλ ασυνειδησίας το φετινό Πάσχα από οδηγό στην Κρήτη. Μετά από τροχαίο με εγκατάλειψη ενός 8χρονου παιδιού, όχι μόνο δεν σταμάτησε στο σημείο για τις πρώτες βοήθειες, αλλά πάτησε γκάζι για να απομακρυνθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από την περιοχή. Παρά τις έρευνες δεν εντοπίστηκε τη μέρα του ατυχήματος για να έρθει αντιμέτωπος με τις πράξεις του. Οι αστυνομικοί όμως συνέχισαν τις έρευνες και πλέον έχουν στα χέρια τους, την σύντροφό του. Υποστηρίζει ότι δεν οδηγούσε η ίδια, αλλά ο φίλος της, που όπως είπε πρόλαβε να επιστρέψει στη Γαλλία.

Βρήκαν την άκρη οι αστυνομικοί στην υπόθεση της παράσυρσης του 8χρονου παιδιού, την Κυριακή του Πάσχα, στο δάσος του Ρούβα στην Κρήτη. Από τα στοιχεία που είχαν τόσο από την πινακίδα του εμπλεκόμενου οχήματος όσο και από μαρτυρίες, οι Αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για ενοικιαζόμενο όχημα και έτσι έφτασαν στα ίχνη μίας 28χρονη Γαλλίδας στο όνομα της οποίας είχε γίνει το συμβόλαιο.

Η γυναίκα εντοπίστηκε, καθώς το απόγευμα της Τρίτης του Πάσχα επρόκειτο να παραδώσει στο γραφείο ενοικιάσεως το όχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, ανέφερε στους αστυνομικούς, πως δεν οδηγούσε η ίδια, αλλά ο σύντροφός της ο οποίος, όμως, χθες το πρωί επέστρεψε αεροπορικώς στη Γαλλία.

Θυμίζουμε ότι το περιστατικό σημειώθηκε μέρα μεσημέρι κι ευτυχώς ο τραυματισμός του παιδιού δεν ήταν σοβαρός. Ο πατέρας του το μετέφερε στο ΠΑΓΝΗ όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Τα τροχαία στην Κρήτη διαδέχτηκαν και τη φετινή εορταστική περίοδο του Πάσχα το ένα το άλλο. Παρά τις εκκλήσεις και παρά τα μέτρα που λαμβάνονται τα ατυχήματα στην άσφαλτο δεν σταματούν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ