Κοινωνία

Κάλυμνος: Ψαράς κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 14χρονο κορίτσι

Ο κατηγορούμενος φέρεται την 19η Ιανουαρίου 2012 να έκανε ασελγείς πράξειςμε πρόσωπο νεότερο των 14 ετών και συγκεκριμένα στην οικία της γιαγιάς του, στην ενορία Υπαπαντής Καλύμνου.

Πώς αποπλάνησε το κορίτσι

Η ανήλικη ήταν μαθήτρια της Β’ Γυμνασίου, επίσης κάτοικος Καλύμνου. Την επιμέλεια της ανήλικης είχε η μητέρα της, η οποία γνωριζόταν με τον κατηγορούμενο με τον οποίο διατηρούσαν φιλική σχέση καθότι ο δεύτερος την επισκεπτόταν αρκετές φορές στο σπίτι της, αναφέρει η dimokratiki.

Η ανήλικη γνωρίστηκε προσωπικά με τον κατηγορούμενο μέσω ξαδέρφου της και έτσι ξεκίνησε μια διαδικασία προσέγγισής της, μέσω ανταλλαγής τηλεφωνικών μηνυμάτων. Ο κατηγορούμενος φέρεται να την αποπλάνησε λέγοντας πως δήθεν την αγαπούσε ενώ αποκαλούσε το παιδί «γυναικάκι μου».

Η ανήλικη στην κατάθεσή της δήλωσε ότι γοητεύτηκε από το πρόσωπο του κατηγορουμένου και για αυτό «συναίνεσε» στον βιασμό, ο οποίος συνέβη στις 19 Ιανουαρίου 2012 στην οικία της γιαγιάς του κατηγορουμένου.

Ο 42χρονος αρνείται τις κατηγορίες

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του, ενώπιον του Ανακριτή της Κω, αρνήθηκε την κατηγορία και ισχυρίστηκε ότι αυτή ενορχηστρώθηκε από τη μητέρα της ανήλικης η οποία διεκδικούσε ερωτικά τον ίδιο.

Η ιατροδικαστική εξέταση της ανήλικης λίγες μέρες μετά το συμβάν, πιστοποιεί τη διακόρευση του παρθενικού υμένα του κοριτσιού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ