Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ξεσπάει συγγενής της Κυριακής: «Αν έπαιρνε η Κυριακή τον μπαμπά της τηλέφωνο, θα είχε σωθεί»

Συγγενής της 28χρονης Κυριακής που δολοφονήθηκε έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων την περασμένη Δευτέρα 1/4 από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της, ξεσπάει μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είναι άδικο, άδικο, άδικο γιατί αυτοί που πραγματικά φταίνε δεν θα πληρώσουν κι αυτός θα βγει και θα κάνει τη ζωούλα του. Και το κοριτσάκι εκεί πέρα, που της είπε η Κυριακούλα «βοήθησέ με, με κυνηγάει ο πρώην μου», το κοριτσάκι δεν έκανε τίποτα. Γιατί αυτό το κορίτσι να είναι στη συγκεκριμένη θέση; Γιατί ο αστυνομικός να είναι στο κουβούκλιο; Γιατί αυτά τα κουβούκλια δεν τα γκρεμίζουν, αφού δεν μας προσφέρουν την ασφάλεια. Και να μην βγει αυτός ο αστυνομικός να σώσει το κοριτσάκι;», ανέφερε αρχικά ξεσπώντας κατά των αστυνομικών που δεν βοήθησαν την 28χρονη.

«Το ξέραμε από την αρχή ότι θα δηλώσει τρελός ρε παιδί μου. Όλοι έτσι δεν κάνουν; Δεν μπορώ να το καταλάβω, όχι μόνο εγώ, η κάθε μανούλα. Αν έπαιρνε η Κυριακή τον μπαμπά της τηλέφωνο, θα είχε σωθεί! Είναι άδικο! Όταν βλέπω που η αστυνομία έκανε αλυσίδα για να προστατέψει τον δολοφόνο και χτύπησαν ένα κορίτσι που πήγε να σπάσει την αλυσίδα, την χτύπησαν στο κεφάλι με γκλομπ. Αυτό το γκλομπ να το βγάλει και να του σπάσει τα πόδια. Να τον χτυπήσει με το γκλομπ όχι με όπλο. Είναι απλά ερωτήματα βλαμμένα, αν θες βλαμμένα ερωτήματα! Είναι μερικοί άνθρωποι που δεν αξίζουν να έχουν αυτά τα πόστα. Δεν θέλουν μια κοπελίτσα που δεν ξέρει κι αυτή. Δεν ξέρει τι της γίνεται. Θέλω να τιμωρηθεί από τον νόμο, από τον Θεό», είπε ξεσπώντας η συγγενής της αδικοχαμένης Κυριακής.

Σημειώνεται ότι κανείς από την οικογένεια του δράστη δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια της Κυριακής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ