Κοινωνία

Κύκλωμα μαστροπείας: «Δεν ξέρει, δεν άκουσε, δεν είδε» η 25χρονη

«Όλα αυτά που σας λένε είναι ψέματα, δεν φταίω πουθενά εγώ», λέει στο MEGA η 25χρονη και προσθέτει ότι τα δύο από τα εφτά κορίτσια, θύματα του κυκλώματος ήταν μόνο φίλες της. «Τα κορίτσια είναι φίλες μου. Εγώ με τις δύο είμαι φίλη, τις υπόλοιπες δεν τις ξέρω. Και εγώ με αυτές είμαι φίλη και έχω μιλήσει με αυτές και μου είπαν ότι δεν έχουν πει τίποτα».

Σε ό,τι αφορά τον τρόπο δράσης και τα ραντεβού που έκλειναν, η 25χρονη Μαρία δηλώνει ότι η ίδια δεν έχει καμία ανάμειξη και υποστηρίζει ότι τα έκλειναν μόνες τους μέσω Facebook.

«Από το Facebook. Αυτά τα κάνανε μόνες τους. Μόνες τους, δεν ήμουν εγώ, εγώ ούτε καν το έχω κάνει αυτό».

Η φερόμενη ως εγκέφαλος του κυκλώματος μαστροπείας ωστόσο, από τα λεγόμενά της φαίνεται να πέφτει σε αντιφάσεις. Αρχικά λέει ότι δεν έχει καμία ανάμειξη. «Είναι 17 χρονών και οι δύο αλλά είναι φίλες μου. Το έχουν πει όταν τις κάλεσαν στη ΓΑΔΑ, ότι δεν τις έβαλα εγώ και ότι είναι φίλες μου». Αργότερα όμως παραδέχεται ότι γνώρισε στις κοπέλες κάποιους άνδρες αλλά μόνο για... μία δυο φορές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

τσετσενικός στρατός
Ένοπλες Συρράξεις 0

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι! Ουκρανοί στρατιώτες που εισέβαλαν στο Μπριάνσκ έπεσαν πάνω σε Τσετσένους κομάντος και εξουδετερώθηκαν

Οι Ουκρανοί ήταν οι διπλάσιοι από τους Τσετσένους και τους Ρώσους, όμως αναγκάστηκαν να οπισθοχωρήσουν εξαιτίας των...