Κοινωνία

Καρέ-καρέ η επίθεση "μπράβων" σε πελάτες και αστυνομικό σε κλάμπ στο Γκάζι (Βίντεο)

70 δευτερόλεπτα άγριου ξύλου από τους μπράβους στο Γκάζι σε μέλη παρέας καταστήματος στην περιοχή. Ήταν αρκετός χρόνος για κατάγματα και εκχυμώσεις στη μύτη, κακώσεις στα δόντια, εκτεταμένες εκχυμώσεις στο μέτωπο, τραύμα στο μάτι, βαρύ κάταγμα στη γνάθο (αντιμετωπίστηκε χειρουργικά), κακώσεις στο κεφάλι και κάταγμα στο χέρι.

Πρόκειται για μερικά από τα τραύματα που υπέστησαν τα μέλη παρέας που διασκέδαζε σε γενέθλια τα ξημερώματα της 16ης Σεπτεμβρίου 2023 σε μπαρ στο Γκάζι. Ανάμεσα τους και ένας εν ενεργεία αστυνομικός που γιόρταζε. Όλα ξεκίνησαν από ένα κατά λάθος σκούντημα του σερβιτόρου του νυχτερινού μαγαζιού. Αφού ηρέμησαν τα πνεύματα, ο μετρ κέρασε… σφηνάκια την παρέα, όμως λίγο αργότερα όταν είχαν χαλαρώσει, τα οκτώ μέλη της συμμορίας, εμφανίστηκαν δίπλα τους και τους ξυλοκόπησαν βάναυσα. Ένας από τους δράστες, κρατούσε πιστόλι απειλώντας την παρέα των νεαρών.

Οι δράστες, φορούσαν κοκάλινα γάντια μοτοσυκλέτας, με σκοπό να προκαλέσουν μεγαλύτερης έκτασης σωματικές βλάβες στα θύματα.

Ενοικιαζόμενοι για 50 ευρώ

Πέτρες, πλαστικά καθίσματα, γυάλινα μπουκάλια, φωτοβολίδες χειρός, πυροσβεστήρες. Πρόκειται για μερικά από τα αντικείμενα που είχε επιστρατεύσει ομάδα χούλιγκαν, την ώρα που πραγματοποιούσε επίθεση στις αστυνομικές δυνάμεις, τον περασμένο Ιούνιο στο γήπεδο της οδού Πέτρου Ράλλη,όπως αναφέρει το thetoc.gr. Ανάμεσα τους, ήταν και τρία μέλη της συμμορίας των μπράβων. Οι συλληφθέντες που… συνήθιζαν να συμμετέχουν με το αζημίωτο σε γηπεδικά επεισόδια, επιχείρησαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, κατά τη διάρκεια αγώνα μικρότερης κατηγορίας, όταν το αποτέλεσμα του αγώνα ευνοούσε την φιλοξενούμενη ομάδα να ανέβει κατηγορία, για να επιτεθούν στους φιλοξενούμενους. Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί από επιθέσεις εξωτερικά του γηπέδου.

Είναι άξιο αναφοράς το γεγονός, ότι όλες οι υπό διερεύνηση πράξεις είναι σε παρελθοντικό χρόνο και έχουν προκύψει από την συνδυαστική επισκόπηση και σύνδεση αποδεικτικών στοιχείων που σε κάποιες περιπτώσεις είναι αλληλουχία πραγματικών περιστατικών χωρίς κανένα ποινικό υπόβαθρο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...