Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Κινητοποιήσεις αγροτών: Ένταση προκλήθηκε στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου καθώς άνοιξαν τα διόδια (Βίντεο)

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών καθώς εκατοντάδες παραμένουν στους δρόμους όπως έγινε κι στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου όπου σήκωσαν τις μπάρες των διοδίων.

Στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι αγρότες από την Αχαΐα και την Αιτωλοακαρνανία στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους. Οι διαμαρτυρόμενοι σήκωσαν τις μπάρες των διοδίων και η διέλευση των οχημάτων γινόταν ελεύθερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με το newsit.gr, από την κινητοποίηση δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης, αφού η γέφυρα έκλεισε από την πλευρά της Αιτωλοακαρνανίας, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η δυνατότητα εισόδου των τρακτέρ της περιοχής και να μπλοκάρει ο δρόμος.

Οι αγρότες κατήγγειλαν τη στάση των αστυνομικών που δεν επέτρεπαν να φτάσουν στο σημείο, συμβολικά, τρακτέρ από την Αιτωλοακαρνανία. Ακολούθησε συγκέντρωση και στην πλευρά του Αντιρρίου για να επιτραπεί η διέλευση τους. Λίγη ώρα αργότερα ο δρόμος άνοιξε, τα τρακτέρ πέρασαν και η διαμαρτυρία συνεχίστηκε στη Γέφυρα. Δείτε τις εικόνες του tempo24.

Στο πλευρό των αγροτών βρίσκεται αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ και βουλευτή Αχαΐας. Επίσης, ο Δήμαρχος Πάτρας, Κώστας Πελετίδης και ο  επικεφαλής του περιφερειακού συνδυασμού «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» Κώστας Καρπέτας  

Μαζί με τους αγρότες και κτηνοτρόφους βρίσκονται μελισσοκόμοι, αλλά και σύλλογοι παραγωγών και εμπόρων των Λαϊκών Αγορών

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...