Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ: Αναζητά πληροφορίες για την παράσυρση και εγκατάλειψη του 83χρονου στην Νίκαια

Πληροφορίες για την παράσυρση ενός ηλικιωμένου με εγκατάλειψη το βράδυ της Πέμπτης (1/2), στη Νίκαια, αναζητά η Αστυνομία.

Ειδικότερα, το τροχαίο έλαβε χώρα στις 20.30 στη διασταύρωση των οδών Πέτρου Ράλλη και Ανακρέοντος με εμπλεκόμενη μοτοσικλέτα άγνωστου αριθμού κυκλοφορίας, η οποία κινούνταν επί της Πέτρου Ράλλη με κατεύθυνση προς την οδό Λαοδικείας.

Αποτέλεσμα της παράσυρσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός ηλικιωμένου πεζού, ο οποίος διέσχιζε την Πέτρου Ράλλη με φορά από τα αριστερά προς τα δεξιά σε σχέση με την πορεία της μοτοσυκλέτας. Ο οδηγός, αλλά και ο συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας εγκατέλειψαν τον τόπο του ατυχήματος,όπως αναφέρει το protothema.gr.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για την ταυτότητα του εμπλεκόμενου οχήματος, των επιβαινόντων, καθώς και για τις συνθήκες, υπό τις οποίες έλαβε χώρα το εν λόγω σοβαρό τροχαίο ατύχημα, να επικοινωνήσει με το Β΄ Τμήμα Τροχαίας Πειραιώς στα τηλέφωνα: 210-4949713-712-715.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...