Κοινωνία

Ηράκλειο: Σοβαρό τροχαίο με δύο νεαρούς στην Λ. Κνωσσού

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με δύο νεαρούς τραυματίες, ηλικίας 23 χρόνων και οι δύο, σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στη λεωφόρο Κνωσού στο Ηράκλειο, στο ρεύμα προς την Κνωσό, λίγο μετά τον Άγιο Κωνσταντίνο. Το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 10:30 το βράδυ και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο νεαροί επέβαιναν σε δίκυκλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστες. Στον τόπο του ατυχήματος έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέροντας τους δύο νεαρούς στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές ο ένας από τους δύο έχει τραυματιστεί σοβαρά. Σε καλύτερη κατάσταση είναι ο δεύτερος νεαρός.Στο σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο βρέθηκε και η Τροχαία που διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκαν οι δύο αναβάτες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...