Κοινωνία

Πάτρα: Κουρτινόξυλο έπεσε στο κεφάλι μαθητή μέσα σε τάξη – Στο νοσοκομείο μετά το χτύπημα

Την στιγμή που ο μαθητής τραβούσε την κουρτίνα, έφυγε κομμάτι από το αλουμινένιο κουρτινόξυλο και έπεσε πάνω στο κεφάλι του. Ο νεαρός σφάδαζε από τον πόνο και μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Γνώμη», και όπως μεταδίδει το patrisnews.com την στιγμή που ο μαθητής τραβούσε την κουρτίνα, έφυγε κομμάτι από το αλουμινένιο κουρτινόξυλο και έπεσε πάνω στο κεφάλι του. Ο νεαρός σφάδαζε από τον πόνο και μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προφανώς εκεί έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, όπως ακτινογραφίες κ.λπ. και οι γιατροί περιποιήθηκαν το τραύμα στο αγόρι.

Το συμβάν απασχόλησε και την Διεύθυνση του σχολείου με τον Διευθυντή να παρεμβαίνει άμεσα ώστε να διαλευκανθούν πλήρως τα αίτια του τραυματισμού του μαθητή. Πάντως δεν υπήρξε άλλη ανησυχία καθώς επρόκειτο για ατύχημα που δεν έχει σχέση με τις υποδομές στο σχολείο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...