Κοινωνία

Τραγωδία στην Κρήτη: Σύγκρουση δύο αυτοκινήτων με δύο νεκρούς κι έναν τραυματία (Εικόνες)

Μια νέα απερίγραπτη τραγωδία πάνω στην άσφαλτο έλαβε χώρα στην Κρήτη εξαιτίας της οποίας χάθηκε μέσα σε ελάχιστο χρόνο ένα ζευγάρι.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης στην εθνική οδό Κισσάμου - Χανίων στο ύψος του Ταυρωνίτη, αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 19χρονος φαντάρος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι, ο 62χρονος Γιώργος που οδηγούσε το όχημα και η 64χρονη σύζυγός του Ελένη.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, η σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων ήταν σφοδρή, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες από το τόπο του τροχαίου δυστυχήματος, με διαλυμένες λαμαρίνες.

Στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας, δύο από τα Χανιά και δύο από την Κίσαμο, με 10 πυροσβέστες για τον απεγκλωβισμό των επιβατών, τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δύο από τα Χανιά και ένα από το ΚΥ Κισάμου, καθώς και η τροχαία ΒΟΑΚ.


Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν δεν μπόρεσαν να προσφέρουν καμία βοήθεια στο ζευγάρι που άφησε επί τόπου την τελευταία του πνοή. Ο νεαρός φαντάρος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Χανίων όπου και νοσηλεύεται. Προανάκριση για το δυστύχημα, διενεργεί η Τροχαία ΒΟΑΚ. Από τις 1/1/2024 η Κρήτη θρηνεί τέσσερις νεκρούς σε τροχαία δυστυχήματα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...