Κοινωνία

Οργή Μπαλάσκα για τους τράπερς: «Eίναι εκατομμυριούχοι και πουλάνε αλητεία»

«Οι τράπερ είναι εκατομμυριούχοι και πουλάνε αλητεία», δήλωσε στο Mega ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.

 

«Ο κάθε ένας για να βγάλει λεφτά, μέσω της καινοτομίας, βρίσκει έναν τρόπο κάτι να πουλήσει, το οποίο θα είναι πιασάρικο, για να βγάλει χρήματα. Αυτοί, βρήκαν την αλητεία και τη στέλνουν μέσω των τραγουδιών τους στα 13χρονα και 14χρονα και βγάζουν εκατομμύρια», πρόσθεσε στη συνέχεια ο ίδιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Κάθε εμφάνιση ενός τράπερ σε ένα μαγαζί, είναι 3.000 - 4.000 ευρώ, μπορεί και 5.000», συμπλήρωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

«Οι τράπερ πουλάνε αλητεία. Για να τεκμηριώσουν τα εκατομμύρια και τα λεφτά που βγάζουν, διάγουν και αλήτικο, πρόστυχο βίο», σύμφωνα με τον ειδικό αστυνομικό αναλυτή.

Μπαλάσκας: «Έχουν πιστόλια»

«Δεν υπάρχει βίντεο κλιπ με τράπερ να μην έχει δυο πιστόλια. Δύο φορές που ελέγχθηκαν για τα βίντεο, ισχυρίστηκαν ότι ήταν όπλα ψεύτικα», εξήγησε ο Σταύρος Μπαλάσκας στο Mega.

 

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες δύο ημέρες καταγράφηκαν δύο συμβάντα, το ένα στην Καλλιθέα και το άλλο στη Θεσσαλονίκη, με τράπερ που φέρονται να ξυλοκόπησαν άγρια συνομηλίκους τους.

Μάλιστα, το θύμα της επίθεσης στη Θεσσαλονίκη είναι διασωληνωμένο σε ΜΕΘ, όπως τονίζεται σε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ