Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: «Με πλάκωσαν πέτρες στο κεφάλι» λέει η 19χρονη που έπεσε στο Μπιτ Παζάρ

Τα όσα βίωσε το προηγούμενο Σάββατο (27/1), όταν έπεσε από τρύπα τριών μέτρων στο Μπιτ Παζάρ στη Θεσσαλονίκη, περιέγραψε η 19χρονη, ένα από τα δύο νεαρά άτομα που τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση υπάρχει εισαγγελική παρέμβαση, με τη 19χρονη να μιλάει στην ΕΡΤ και στάθηκε πώς έγινε η καθίζηση, η οποία θα μπορούσε να είχε σταθεί μοιραία.

«Απλά περπατούσαμε και το έδαφος υποχώρησε… και πέσαμε. Με πλάκωσαν πέτρες στο κεφάλι και το σώμα. Το παιδί προσπαθούσε να με συνεφέρει, γιατί έχασα τις αισθήσεις μου όταν έπεσα» είπε αρχικά για το συμβάν στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: «Κρεμόταν από πάνω μας τοίχος»

Συνεχίζοντας, τόνισε πως όσο βρίσκονταν στο έδαφος, ένας τοίχος κρεμόταν πάνω από τα κεφάλια τους, ενώ η ίδια δεν έχει καταφέρει να συνέλθει ακόμη από την τραυματική εμπειρία.

«Κρεμόταν ένας τοίχος από πάνω μας και θα έπεφτε στα κεφάλια μας, Μας έφερε μία σκάλα ένας μαγαζάτορας και από τον φόβο και την αδρεναλίνη, παρότι είχα σπασμένο πόδι κατάφερα να ανέβω. Στη συνέχεια μεταφερθήκαμε στο νοσοκομείο. Ήταν πολύ τρομακτική εμπειρία. Ψυχολογικά δεν είμαι καλά… Κλαίω και δεν είμαι καλά. Θα κινηθούμε νομικά κατά παντός υπευθύνου» κατέληξη η 19χρονη στη Θεσσαλονίκη.

Η νεαρή κοπέλα που φέρει κατάγματα και σπασμένο πόδι δηλώνει την πρόθεση της να κινηθεί δικαστικά. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ