Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Θεσσαλονίκη: Αγωνία για τον 23χρονο που ξυλοκοπήθηκε από τον τράπερ - Δεν έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο (Βίντεο)

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 23χρονος που ξυλοκοπήθηκε από τον 25χρονο τράπερ Ricta στη μέση του δρόμου.

Ο 25χρονος κατηγορείται ότι χτύπησε τον φοιτητή με το κεφάλι στο πρόσωπο, ενώ ο φίλος του τον χτύπησε με κλωτσιά στον θώρακα με αποτέλεσμα το θύμα να πέσει με δύναμη στο έδαφος και να χτυπήσει το κεφάλι του.

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η οικογένειά του 23χρονου ισχυρίζεται πως ο νεαρός προχωρούσε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με δύο φίλους τους, μέχρι που τους πλησίασε η παρέα του τράπερ.

Συγκλονίζει ο θείος του 23χρονου: «Τον έχουν στην εντατική, είναι σοβαρά. Έχει δύο αιματώματα στο κεφάλι, εγχειρίστηκε και τώρα περιμένουμε σε αναμονή» δηλώνει στο Mega.

«Γυρνούσαν σπίτι, μετά είχαν πάει σε ένα μαγαζί. Αυτό δεν πίνει, είναι καλό παιδί. Αν ήπιε καμιά μπύρα… Και απ' ό,τι έμαθα εγώ τώρα στο δρόμο τού λέει: ''Κάπου σας ξέρω εγώ σε εσάς'' και του επιτέθηκε και τον χτύπησε. Του έριξε μια κεφαλιά, μια κλωτσιά και έπεσε πίσω» προσθέτει.

«Στα καλά καθούμενα πήγε και το χτύπησε. Και κόντευε να το σκοτώσει, όχι μόνο το χτύπησε. Κόντεψε να το σκοτώσει το παιδί και ακόμα κινδυνεύει. Δεν έχει γίνει καλά. Δεν έχει ξεφύγει ακόμα από τον κίνδυνο. Έκανε τέσσερις ώρες χειρουργείο. Τώρα είναι ακόμα είναι διασωληνωμένος» συνέχισε.

Η θεία του 23χρονου υποστηρίζει από την πλευρά της: «Τα παιδιά πηγαίναν να πάρουν ένα λεωφορείο γραμμής που έχει και τη νύχτα και βρέθηκαν στον δρόμο τους αυτοί οι δύο άνθρωποι. Στα καλά καθούμενα. Με τρελαίνει το γεγονός να έχουμε το παιδί μας μέσα στην εντατική και αυτοί οι τύποι να είναι έξω και να λένε διάφορα πράγματα».

«Το παιδί είναι διασωληνωμένο ακόμη. Είναι διασωληνωμένο. Δεν ξέρουμε τώρα. Εντάξει, όταν είναι κάποιος διασωληνωμένος με βαρύτατες κακώσεις είναι επιφυλακτικοί δεν είναι… Είναι φειδωλοί στα λόγια τους οι γιατροί» συμπληρώνει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ