Κοινωνία

Αποκάλυψη Κατερινόπουλου: «Ο κρεοπώλης ήταν το δόλωμα για να βρεθεί ο Μπάμπης στο σημείο της δολοφονίας του»

«Ο κρεοπώλης ήταν το δόλωμα για να βρεθεί ο Μπάμπης στο σημείο της δολοφονίας του», τόνισε στο Mega ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, σχετικά με τη σκοτεινή υπόθεση στο Μεσολόγγι.

«Υπάρχουν τα εξής δεδομένα. Το πρώτο ψέμα ήταν ότι φύγανε να πάνε για κυνήγι 21.00 η ώρα το βράδυ, κανένας κυνηγός δεν πάει να κυνηγήσει τη νύχτα. Το δεύτερο είναι ότι πήρε μαζί του την καραμπίνα του το άτυχο αυτό παιδί και την είχε μέσα στη θήκη», είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Το τρίτο είναι ότι ναι, πήγαν μαζί με αυτόν τον άνθρωπο για κυνήγι στο συγκεκριμένο σημείο μέχρι εκεί που τον πιάνανε οι κάμερες. Ήταν ένα παιδί με καλή σωματική διάπλαση. Πριν δύο ημέρες είχαν πάει μαζί σε κάποιο χωριό κοντά στο Μεσολόγγι», πρόσθεσε στη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιπλέον, ο Θανάσης Κατερινόυλος υπογράμμισε :«Αυτό σημαίνει ότι είχαν κάποια πολύ καλή σχέση πέρα από τα χρωστούμενα που υπήρχαν. Τι χάλασε μέσα σε δύο ημέρες για να τον πάρει, να τον πάει στο συγκεκριμένο σημείο και να τον σκοτώσει;».

Οι εκτιμήσεις για τον κρεοπώλη

«Από ότι φάνηκε τουλάχιστον από τον κρεοπώλη, δεν υπήρξαν καθόλου ίχνη πάλης. Πώς να αιφνιδιάσεις έναν άνθρωπο ο οποίος φοβάται και έχει μαζί του την καραμπίνα για να αμυνθεί αν του συμβεί κάτι, από ποιον, από τον κρεοπώλη;», τόνισε.

«Αν τον φοβόταν δε θα πήγαινε μαζί του. Το σενάριο ότι εκεί τον περίμεναν άλλοι και χρησιμοποιήσαν τον κρεοπώλη για να τον μεταφέρει εκεί. Προφανώς τον είχαν στο χέρι για κάποιους λόγους που δεν μπορούμε να ξέρουμε. Ήταν το δόλωμα για να μεταφερθεί ο άτυχος νεαρός εκεί», εκτίμησε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Δεν μιλάει ο κρεοπώλης

Να σημειωθεί ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό του όπλου αλλά και του κινητού του Μπάμπη Κούτσικου, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε σε βάλτο στο Μεσολόγγι, παραμένουν άκαρπες.

Ο βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση, ο 50χρονος κρεοπώλης, που βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, κρατά το στόμα του κλειστό και το θρίλερ συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ