Κοινωνία

Ηράκλειο: Κτηνοτρόφος είχε κάνει το μαντρί του... οπλοστάσιο

 

Οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. και του Α΄ τμήματος Ηρακλείου ανακάλυψαν όπλα στη διάρκεια έρευνας τους για υπόθεση ζωοκλοπής στο μαντρί και το σπίτι ενός Έλληνα κτηνοτρόφου το πρωί της Τετάρτης. Εξετάζεται αν τα ευρήματα της αστυνομίας έχουν χρησιμοποιηθεί και για ποιους λόγους.  

Σύμφωνα με το protothema.gr, στις εγκαταστάσεις του 25χρονου, που βρίσκονται σε περιοχή του Δήμου Αρχανών- Αστερουσίων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πολεμικό τυφέκιο «Καλάσνικοφ» με το γεμιστήρα του το οποίο παραδόθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση, τρία κυνηγετικά όπλα χωρίς άδειες κατοχής, μια ξιφολόγχη και φυσίγγια. Μάλιστα, για μια από τις καραμπίνες είχε δηλωθεί το 2021 ότι είχε κλαπεί από το σπίτι του στο Κορακοβούνι Ηρακλείου.

Ο νεαρός κτηνοτρόφος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και κλοπή οπλισμού, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της αστυνομικής διάταξης περί ζωοκλοπής, ενώ η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση για να εξακριβώσει αν εμπλέκεται και σε άλλες παρανομίες.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

τσετσενικός στρατός
Ένοπλες Συρράξεις 0

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι! Ουκρανοί στρατιώτες που εισέβαλαν στο Μπριάνσκ έπεσαν πάνω σε Τσετσένους κομάντος και εξουδετερώθηκαν

Οι Ουκρανοί ήταν οι διπλάσιοι από τους Τσετσένους και τους Ρώσους, όμως αναγκάστηκαν να οπισθοχωρήσουν εξαιτίας των...