Κοινωνία

Νέος Κόσμος: Στο φως έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. που αναφέρει τον Ζαμπούνη ως πιθανό στόχο

Ο Βαγγέλης Ζαμπούνης, ο οποίος δολοφονήθηκε στον Νέο Κόσμο τα ξημερώματα της Κυριακής (14.01.2024), ήταν πιθανός στόχος, σύμφωνα με έγγραφο που είχε συντάξει η Αστυνομία και παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Στο έγγραφο με τίτλο «ΣΚΙΑ» αναφέρονταν πρόσωπα που εμπλέκονταν στον πόλεμο της νύχτας. Το έγγραφό έχει οκτώ ονόματα, με πρώτο εκείνο του Βαγγέλη Ζαμπούνη.

Το έγγραφο το οποίο σχετιζόταν με την επιχείρηση που είχε ξεκινήσει πριν από δυο χρόνια η Ελληνική Αστυνομία και περιλάμβανε επιτήρηση των συγκεκριμένων ποινικών και ταυτόχρονα κάποιες φιλικές ανακρίσεις, προκειμένου να σταματήσει ο -μέχρι τότε- πόλεμος της νύχτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάλιστα, κάτι τέτοιο είχε επιτευχθεί για αρκετούς μήνες, αλλά όπως αναφέρθηκε στο σχετικό ρεπορτάζ του Mega, σταμάτησε για άγνωστους λόγους από την ελληνική αστυνομία, καθώς είχαν διατυπωθεί απόψεις πως η ΕΛ.ΑΣ. δεν μπορεί να έρχεται σε επαφή με νονούς της νύχτας.

Το τέλος του προγράμματος ωστόσο, σηματοδότησε έναν νέο κύκλο αίματος. Χαρακτηριστικό είναι πως το δεύτερο όνομα που αναφέρεται είναι εκείνου που δολοφονήθηκε προ μερικών μηνών στον Κορυδαλλό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Το Κούρσκ έχει 1000 πόρτες εισόδου και καμία εξόδου-Οι Ρώσοι εξόντωσαν 2300 στρατιώτες του Κιέβου και περικύκλωσαν τους υπόλοιπους 12.000 (Βίντεο)

Ο ρωσικός στρατός ανέκτησε τον έλεγχο του χωριού Κρούπετς στην περιοχή Κουρσκ, ανέφερε το ρωσικό ΥΠΑΜ-Οι Ουκρανοί δεν...