Κοινωνία

Κεκλεισμένων των θυρών η διεξαγωγή της δίκης για τον βιασμό 12χρονης από τον Κολωνό

Κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς δηλαδή τη παρουσία δημοσιογράφων και κοινού, θα διεξαχθεί η δίκη για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Πριν από λίγο το δικαστήριο συγκροτήθηκε σε σώμα και υπεβλήθη από την υποστήριξη της κατηγορίας της 12χρονης, το αίτημα για διεξαγωγή της δίκης κεκλεισμένων των θυρών.

Η δίκη ξεκίνησε σήμερα ενώπιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου επί της οδού Δέγλερη. Οι συνολικά 26 κατηγορούμενοι της υπόθεσης οδηγήθηκαν λίγο μετά τις 10 το πρωί στη δικαστική αίθουσα υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας προκειμένου να πάρουν τη θέση τους στο εδώλιο. Ανάμεσά τους ήταν ο 55χρονος Ηλίας Μίχος και η 37χρονη μητέρα του κοριτσιού.

Εν μέσω ισχυρών αποδοκιμασιών και συνθημάτων από συγκεντρωμένους αλληλέγγυους στο 12χρονο κορίτσι, μεταφέρθηκαν στην αίθουσα του ΜΟΔ ο Ηλίας Μίχος και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι για τη «φρίκη στον Κολωνό».

Η μητέρα της 12χρονης όρμησε στον Ηλία Μίχο για να τον λιντσάρει, με συνέπεια να την βγάλουν από τη δικαστική αίθουσα και να την οδηγήσουν στο κρατητήριο.  

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ