Κοινωνία

Σοκ στη Λάρισα: Απίστευτο ατύχημα για 38χρονο κυνηγό - Εκπυρσοκρότησε το όπλο και ακρωτηριάστηκε στο χέρι

Ένας 38χρονος από χωριό της Λάρισας την Κυριακή στον Κίσσαβο είχε μια απρόσμενη κατάληξη όταν βγήκε για κυνήγι, καθώς κατέληξε με ακρωτηριασμό του χεριού του. Ο άνδρας φαίνεται πως έχασε την ισορροπία του και γλίστρησε σε χαράδρα, ενώ κατά την πτώση του, το όπλο που κρατούσε εκπυρσοκροτήθηκε, τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο χέρι.

Ο 38χρονος, σύμφωνα με το onlarissa.gr, ενημέρωσε μέσω ασυρμάτου τους φίλους του πως έχει τις αισθήσεις του, ενώ άμεσα στήθηκε επιχείρηση από την ΕΜΑΚ. Ελικόπτερο του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης τον μετέφερε μετά τις 5 το απόγευμα στην 110 Πτέρυγα Μάχης κι από εκεί διακομίσθηκε στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο.

Λόγω της σοβαρότητας του τραύματος ο 38χρονος κυνηγός διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Εκεί διαπιστώθηκε ότι το τραύμα που είχε προκληθεί από μεγάλου διαμετρήματος βολίδα του προκάλεσε τέτοια βλάβη στον βραχίονα του ενός χεριού, που χρειάστηκε ο ακρωτηριασμός του.

Ιατρικές πηγές ανέφεραν το πρωί της Δευτέρας ότι η κατάσταση της υγείας του 38χρονου φαίνεται να σταθεροποιείται.


 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...