Κοινωνία

Πύργος: Η κακοκαιρία έχει προκαλέσει ισχυρές ζημιές- Ανεμοστρόβιλος αναποδογύρισε φορτηγό (Βίντεο)

Δύσκολη νύχτα ήταν η χθεσινή για την Ηλεία και τον Πύργο εξαιτίας του πρώτου κύματος κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή. Μάλιστα σημειώθηκαν μεγάλες καταστροφές στην ανατολική πλευρά της πόλης μετά από ανεμοστρόβιλο που παρέσυρε τα πάντα, από στέγες σπιτιών μέχρι και τα μάρμαρα μεγάλης επιχείρησης στην οδό Αλφειού.

Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Πύργου Νώντας Κυριαζής με δήλωσή του στην ΕΡΤ Πύργου τόνισε ότι αμέσως από το πρωί θα ξεκινήσει η καταγραφή σε κάθε σημείο που έχει συμβεί η καταστροφή.

Σύμφωνα με το protothema.gr, από το ίδιο κύμα κακοκαιρίας, όπως φαίνεται και στα βίντεο και τις φωτογραφίες του ilialive.gr, προκλήθηκαν μικρά τροχαία ατυχήματα ενώ παρασύρθηκε ακόμη και φορτηγό αυτοκίνητο. Έπεσαν δέντρα με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στους δρόμους Πύργου – Τρίπολης και Πύργου – Πατρών.


Έγιναν επίσης διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος για μεγάλο χρονικό διάστημα και νωρίτερα από κεραυνούς προκλήθηκαν πυρκαγιές με την μεγαλύτερη από αυτές να σημειώνεται στην περιοχή Καπελέτου της Βουπρασίας.

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εθνικά θέματα 0

Τι έγινε τελικά με την σύλληψη του Έλληνα Αστυνομικού-Οι Ισραηλινοί επέβαλαν την παρουσία στον Πανάγιο Τάφο Γεωργιανών διπλωματών παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα

Το επεισόδιο έγινε όταν τα μέλη της ελληνικής διπλωματικής αποστολής αντέδρασαν επειδή στο θεωρείο που έχει ορίσει το...