Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη δύο ανηλίκων - Οδηγούσαν κλεμμένη μοτοσικλέτα

Χθες το μεσημέρι, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σημειώθηκε επεισοδιακή σύλληψη δύο ανηλίκων. Αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου συνέλαβαν έναν 16χρονο και μια 17χρονη, καθώς εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία είχε κλαπεί στις 29 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 16χρονος τράπηκε αρχικά σε φυγή, οι αστυνομικοί όμως κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν, ενώ η 17χρονη αφού πρώτα εμπόδισε τον αστυνομικό να καταδιώξει τον συνεργό της, ακολούθως αντιστάθηκε σθεναρά, εξύβρισε και απείλησε τους αστυνομικούς.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς από κοινού με συνομήλικό του, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία, προέβησαν τον προηγούμενο μήνα σε δύο διαρρήξεις καταστημάτων δερματοστιξίας και καφετέριας, στο κέντρο της πόλης, απ' όπου αφαίρεσαν εξοπλισμό και χρηματικό ποσό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Βίντεο του ΓΕΕΘΑ με τα “βατράχια μας” ως απάντηση στο παραμύθι των γειτόνων “θα έρθουμε ένα βράδυ ξαφνικά” και στους Τούρκους “ψαράδες” του Αιγαίου

Στις 18 Ιουλίου 2024 αναφέρθηκε η παρουσία Εξήντα Τούρκων ψαράδων στο Αιγαίο με 5 από αυτούς γύηρω από την Ζουράφα-Οι...