Κοινωνία

Δεν έχουν προηγούμενο τα όσα συνέβησαν σε πολυκατοικία στη Λάρισα - Μεθυσμένος άνδρας εμπόδιζε τον κόσμο να μπει στο ασανσέρ

Μεθυσμένος στη Λάρισα και χωρίς να είναι σε θέση να καταλάβει ή να ελέγξει τις αντιδράσεις του, ένας άνδρας εισέβη σε πολυκατοικία. Σταμάτησε στο ισόγειο έξω από το ασανσέρ, εμποδίζοντας τους ένοικους να εισέλθουν. Παρά τις προσπάθειές τους να τον πείσουν να φύγει, ήταν αδύνατον. Η λύση ήρθε με την επέμβαση των αστυνομικών, οι οποίοι τελικά προχώρησαν στην προσαγωγή του.

Όλα εκτυλίχθηκαν λίγο πριν τις 20:00 όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένας άνδρας έχοντας, βάσει πληροφοριών του onlarissa.gr, καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ άρχισε να δημιουργεί φασαρία στην είσοδο του ασανσέρ πολυκατοικίας επί της οδού Σαρίμβεη μη επιτρέποντας σε κανέναν από τους ενοίκους να εισέλθουν στο ασανσέρ για να μπουν στα διαμερίσματά τους.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο, αλλά ο άνδρας δεν έλεγε να συνετιστεί με αποτέλεσμα να προχωρήσουν στην προσαγωγή του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...