Κοινωνία

Εύβοια: Η νέα χρονιά μπήκε στραβά με αυτοκίνητο που «εξαφανίστηκε» μέσα σε λίγες ώρες

Όπως αναφέρει το Evia Press , η νέα χρονιά δεν στάθηκε καθόλου τυχερή για την Γεωργία Καραλή  που παρκάρισε το αμάξι της, μάρκας XAN 5161 SYZUKI IGNIS, χρώματος μαύρου στο ανοιχτό πάρκινγκ των ΚΤΕΛ Εύβοιας στη Χαλκίδα. Η άτυχη γυναίκα, που διαμένει στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, παρκάρισε το αμάξι της το πρωί ανάμεσα σε άλλα αυτοκίνητα του πάρκινγκ στις δέκα το πρωί, προκειμένου να πάρει το λεωφορείο για Αθήνα.΄Οταν επέστρεψε το βράδυ, το αυτοκίνητο είχε κάνει “φτερά”. Απελπισμένη κάλεσε την ΄Άμεσο Δράση και έσπευσε στον τόπο του συμβάντος η Ασφάλεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Συνήθως επέλεγα το τρένο για τις διαδρομές μου αλλά αυτή τη φορά προτίμησα το λεωφορείο. Παρκάρισα γύρω στις δέκα το πρωί, το κλείδωσα και έφυγα για τον προορισμό μου. Στις εννέα το βράδυ της ίδιας μέρας, όταν πήγα να το πάρω, το σημείο ήταν κενό. Τρομοκρατήθηκα στην ιδέα ότι μπορεί να έχει συμβεί κάτι.΄Εψαξα τριγύρω αλλά ήξερα πολύ καλά ότι το αμάξι μου είχε κλαπεί, αφού ήμουν απόλυτα βέβαιη ότι το αμάξι το είχα παρκάρει στο συγκεκριμένο σημείο, στην ανηφόρα του πάρκινγκ” δήλωσε στο Evia Press η κ.Καραλή.

“Το σημείο αυτό του πάρκινγκ δεν είχε κάμερες από ό,τι διαπιστώθηκε, οπότε αυτό καθιστά την έρευνα πιο δύσκολη. Οι φόβοι ΄για την τύχη του αμαξιού μου είναι διάχυτοι, καθώς από παρόμοιες περιπτώσεις έχει αποδειχθεί ότι τα αμάξια έχουν κακή τύχη. Ας ελπίσω ότι για το δικό μου θα είναι καλύτερα τα πράγματα.΄Ετσι κι αλλιώς, ο νέος χρόνος δεν ξεκίνησε καλά για μένα” ανέφερε πριν λίγο η ίδια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ