Κοινωνία

Επεισόδια Ρέντη: Πολλοί γονείς έξω από το Αλλοδαπών έπειτα από τις προσαγωγές 424 ατόμων στο γήπεδο

Στα πλαίσια του εντοπισμού του δράστη ή των δραστών της επίθεσης κατά του αστυνομικού έξω από το κλειστό γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη στου Ρέντη, οι Αρχές προχώρησαν σε εκατοντάδες προσαγωγές.

Συγκεκριμένα η αστυνομία έχει προσαγάγει συνολικά 424 άτομα, τα οποία από το κλειστό του Ρέντη λίγο μετά τα μεσάνυχτα μεταφέρθηκαν στην Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής  στην Πέτρου Ράλλη προκειμένου να γίνει εξακρίβωση στοιχείων και να διαπιστωθεί εάν και ποιοι εμπλέκονται στα συγκεκριμένα επεισόδια.

΄Σύμφωνα με το newsit.gr, έξω από το Μεταγωγών από τις πρώτες πρωινές ώρες βρίσκονται δεκάδες γονείς, καθώς έχουν προσαχθεί τα παιδιά τους και περιμένουν να δουν ποιες θα είναι οι εξελίξεις. Υπάρχουν επίσης πολλοί φίλοι και συγγενείς των προσαχθέντων.

Λίγο πριν τις 9 το πρωί έγινε κάποια ενημέρωση σε όσους είναι έξω, καθώς διαβάστηκαν τα ονόματα όσων έχουν προσαχθεί. 

Να σημειωθεί ότι το βράδυ της Πέμπτης η αστυνομία επέτρεψε να αποχωρήσουν από το γήπεδο μόνο γυναίκες, παιδιά, γονείς και ηλικιωμένοι. Οι υπόλοιποι προσήχθησαν και μέχρι αυτή την ώρα βρίσκονται στο Αλλοδαπών.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Αγρίεψε το ελληνικό υπουργείο Άμυνας στη διαρροή των Τούρκων περί «ευχαριστιών»: Δεν σας σεβαστήκαμε και ούτε θα σας σεβαστούμε

«Ουδείς «σεβασμός» επεδείχθη ή θα επιδειχθεί στο μέλλον από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις σε παράνομες ενέργειες της...
Κόσμος 0

"Εμετικό" - "Συγνώμη Χριστιανοί": Σάλος με την αναπαράσταση του Μυστικού Δείπνου από drag queens στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων - Τα σχόλια στο διαδίκτυο (Βίντεο)

Η επίσημη σελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων δήλωσε ότι η παράσταση ήταν μια «ερμηνεία του ελληνικού θεού του κρασιού και της...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Έρχεται Αρμαγεδδών-Ο Πούτιν θυμήθηκε το 1941 και έδωσε εντολή να μετακινηθούν κρατικές εταιρείες από τη Μόσχα στα “Ουράλια”

Εξόντωση δεκάδων μισθοφόρων του Κιέβου στην πόλη Νίζιν από τις ρωσικές δυνάμεις μαζί με ανατίναξη αποθήκης βαλλιστικών...