Κοινωνία

Τον "τσάκωσαν' λίγο πριν αρχίσει το εμπόριο!- Συνελήφθη στα Τρίκαλα άντρας που σκόπευε να διακινήσει μεγάλη ποσότητα κάνναβης

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, συνέλαβαν έναν Έλληνα για την εμπλοκή του σε διακίνηση κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων το μεσημέρι της Τρίτης. Η σύλληψη έγινε μετά από έρευνα και συγκέντρωση στοιχείων σχετικά με την υπόθεση.

Κατά την διάρκεια των ερευνών στο εσωτερικό του σπιτιού και σε μια αποθήκη ιδιοκτησίας του ενοίκου, βρέθηκαν οκτώ νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες αποξηραμένης κάνναβης συνολικού βάρους δυο κιλών και 734 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας κι έτσι συνελήφθη. Στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν δυο κινητά τηλέφωνα και μετρητά ύψους 1.160 ευρώ και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ο οποίος του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

 

Θα φύτευε 7.000 σπόρους κάνναβης



Σύμφωνα με το protothema.gr, ένα... δάσος από χασισόδεντρα σκόπευε να δημιουργήσει ένας 60χρονος που συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας, καθώς στο σπίτι του σε χωριό της Νάουσας όπου έκαναν έρευνα, το απόγευμα της Τρίτης, βρήκαν... 7.000 σπόρους κάνναβης!

Επιπλέον, στην κατοχή του κατασχέθηκαν επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους δύο κιλών και 92 γραμμαρίων, μία συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη τύπου "σοκολάτας" βάρους 18,4 γραμμαρίων, μικροποσότητα κοκαΐνης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας κατηγορούμενος για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ