Κοινωνία

Εισέβαλλε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».. και ξεκίνησε τις απειλές!

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αττικής (ΕΣΗΕΑ), αναφέροντας πως άγνωστος εισέβαλε στα γραφεία του ραδιοφωνικού σταθμού, «Στο Κόκκινο».

Όπως σημειώνει η ΕΣΗΕΑ στην καταγγελία, η εισβολή στον ραδιοφωνικό σταθμό «συνοδεύτηκε» από απειλές του αγνώστου προς όλους όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα.

«Οι δημοσιογράφοι πρέπει να εργάζονται χωρίς πίεση είτε από τους ιδιοκτήτες-εργοδότες, είτε από “ακροατές – αναγνώστες”» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση - καταγγελία η Ένωση Συντακτών.

 

ΕΣΗΕΑ: Η καταγγελία για την εισβολή


«Το Διοικητικό Συμβούλιο καταγγέλλει την απρόκλητη εισβολή στα γραφεία του Ρ/Σ “ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ”, η οποία συνοδεύθηκε από απειλές και υπογραμμίζει για μια ακόμη φορά ότι οι δημοσιογράφοι πρέπει να εργάζονται χωρίς πίεση είτε από τους ιδιοκτήτες-εργοδότες, είτε από “ακροατές – αναγνώστες”.

Μοναδικός οδηγός για τους εργαζόμενους δημοσιογράφους είναι η τήρηση του κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας».

Όπως κατήγγειλε μέσω Facebook ο Αδάμ Γιαννίκος, διευθυντής του «105.5 Στο Κόκκινο», την Κυριακή ένας άγνωστος, δηλώνοντας ακροατής, εισέβαλε στον σταθμό μετά την εκπομπή του, τον έβρισε και τον απείλησε.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...