Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Μενίδι: Αναγνωρίστηκε η σορός του άντρα από τη σύζυγο του- Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση

Σοκ προκαλούν οι εξελίξεις της υπόθεσης με τον απανθρακωμένο άντρα που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του στο Μενίδι το βράδυ του Σαββάτου, λόγω φωτιάς που ξέσπασε στο όχημα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, λίγο πριν τις 10 το βράδυ η πυροσβεστική ενημερώθηκε για φωτιά που είχε ξεσπάσει σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στη συμβολή της οδού Ταξιαρχών και της Λεωφόρου Ιωνίας στο Μενίδι.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Ωστόσο, κατά την κατάσβεση εντόπισαν μέσα στο αυτοκίνητο απανθρακωμένο ένα άτομο.

Μάλιστα, τα εγκαύματα που έφερε ήταν τέτοια που ήταν δύσκολο να αναγνωριστεί ακόμα και το φύλο του.

Όπως προέκυψε πρόκειται για έναν άνδρα, ενώ πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο αναγνωρίστηκε από τη σύζυγο του θύματος.

Τις έρευνες έχει αναλάβει το τοπικό αστυνομικό τμήμα

Σημειώνεται πως ακόμα ένα αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην ίδια περιοχή και συγκεκριμένα στην οδό Γιάννη Ρίτσου, χωρίς ευτυχώς να κινδυνέψει κανείς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

"Εμετικό" - "Συγνώμη Χριστιανοί": Σάλος με την αναπαράσταση του Μυστικού Δείπνου από drag queens στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων - Τα σχόλια στο διαδίκτυο (Βίντεο)

Η επίσημη σελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων δήλωσε ότι η παράσταση ήταν μια «ερμηνεία του ελληνικού θεού του κρασιού και της...