Κοινωνία

Άλιμος: Εντοπίστηκε στο Ελληνικό ο 13χρονος που είχε εξαφανιστεί

Βρέθηκε μετά από σχεδόν μια ημέρα που αγνοούνταν ο 13χρονος που εξαφανίστηκε χθες το μεσημέρι του Σαββάτου από χώρο παιδικής προστασίας στον Άλιμο. Το παιδί εντοπίστηκε τα ξημερώματα Κυριακής στο Ελληνικό.

Καθοριστική για τον εντοπισμό του ανήλικου Νικόλαου Αδαμόπουλου υπήρξε, σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού» η συνέργεια των δυνάμεων της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» του Οργανισμού και της Εθελοντικής Ομάδας Διάσωσης ΔΕΛΤΑ, οι οποίες βρίσκονταν στο πεδίο.

Παράλληλα σύμφωνα με το protothema.grπολίτες επικοινωνούσαν με την «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα παιδιά 116000», δίνοντας σημαντικές πληροφορίες και έχοντας ως αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό του ανηλίκου από την Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης ΔΕΛΤΑ.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

"Εμετικό" - "Συγνώμη Χριστιανοί": Σάλος με την αναπαράσταση του Μυστικού Δείπνου από drag queens στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων - Τα σχόλια στο διαδίκτυο (Βίντεο)

Η επίσημη σελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων δήλωσε ότι η παράσταση ήταν μια «ερμηνεία του ελληνικού θεού του κρασιού και της...