Ψητοπωλείο προστιμο
Κοινωνία

Ιδιοκτήτης ψητοπωλείου δίνει δωρεάν σάντουιτς κάθε Κυριακή στη Θεσσαλονίκη

Ο κ. Σάκης Καρανάσιος, ιδιοκτήτης ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνει μια σημαντική πρωτοβουλία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, προσφέροντας δωρεάν φαγητό κάθε Κυριακή, ξεκινώντας από την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το OPEN, η πρωτοβουλία θα γίνεται από αυτήν την Κυριακή, από τις 12:00 μέχρι τις 01:00 το μεσημέρι, και το κατάστημα στη Θεσσαλονίκη θα μοιράζει 100 σάντουιτς δωρεάν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Παράλληλα, ο ίδιος ανακοίνωσε πως κάθε Τρίτη θα υπάρχει 50% έκπτωση για τους ανέργους.

Τι λέει ο ιδιοκτήτης στη Θεσσαλονίκη

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό, ο κ. Καρανάσιος σημείωσε πως ό,τι κάνουν, το κάνουν για να δώσουν λίγη χαρά στον κόσμο με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

«Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση, απασχολούμαι εγώ και ο γιος μου. Εμείς πήραμε αυτήν την πρωτοβουλία γιατί θέλαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Έρχονται γιορτές, βλέπω παιδάκια καθημερινά να υποφέρουν και να μας ζητούν ένα σάντουιτς. Έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε αυτήν την ενέργεια, για να δώσουμε λίγη χαρά στον κόσμο» είπε σχετικά με την πρωτοβουλία στη Θεσσαλονίκη.


«Θέλουμε να δώσουμε έστω και λίγη χαρά, γιατί με τόση κατήφεια που βλέπουμε στον κόσμο, στεναχωριόμαστε και εμείς. Η πρωτοβουλία ξεκινά από την Κυριακή που έρχεται και για κάθε Κυριακή από τις 12:00 με 01:00 το μεσημέρι. Εμείς θα έχουμε έτοιμα 100 σάντουιτς και όποιος συμπολίτης μας θα έχει ανάγκη, θα του δίνουμε από ένα, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Περνούν παιδιά και ρωτούν καθημερινά εάν έχει ξεκινήσει η πρωτοβουλία» πρόσθεσε σχετικά.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οδησσός
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο μαζικότερος ρωσικός βομβαρδισμός του πολέμου! Σε «νεκροταφείο» μετατράπηκε η Οδησσός-Χτυπήθηκαν οι πύργοι Boyko (Βίντεο)

Σε νεκροταφείο οχημάτων μετατράπηκε η ουκρανική πόλη της Οδησσού εξαιτίας της εκτενούς καταστροφής οχημάτων και φορτηγών