Κοινωνία

Ληστεία σε παντοπωλείο της Βοιωτίας

Μεγάλη διάρρηξη σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στη Βοιωτία και συγκεκριμένα στο χωριό Αρμά, στόχος των δραστών ήταν παντοπωλείο το οποίο βρίσκεται επί της οδού 25ης Μαρτίου. Οι δράστες προχώρησαν σε αλόγιστες κλοπές γεγονός που προκάλεσε μεγάλη οικονομική ζημεία στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Σύμφωνα με όσα πληροφορούν αστυνομικές πηγές, οι δράστες φέρεται να γνώριζαν καλά το μέρος, εφόσον έκαναν αποκόλληση  υαλοπίνακα του καταστήματος, εισέβαλαν μέσα και απέσπασαν 900 πακέτα τσιγάρα, 200 συσκευασίες καπνού διάφορων μαρκών, 50 μπουκάλια ελαιολάδου του ενός λίτρου, πέντε κιβώτια ενεργειακού ποτού συγκεκριμένης μάρκας, 100 σοκολάτες, καθώς και 30 συσκευασίες με ηλιέλαιο των πέντε λίτρων.

Άρπαξαν και μεγάλο χρηματικό ποσό από το ταμείο


Ωστόσο δεν σταμάτησαν μόνο εκεί, αφού οι δράστες κατάφεραν να ανοίξουν και το ταμείο της επιχείρησης που μέσα περιείχε το χρηματικό ποσό των 2.300 ευρώ.

Η διάρρηξη καταγγέλθηκε στις 05:00 τα ξημερώματα από τον σύζυγο της ιδιοκτήτριας του καταστήματος. Αυτήν την στιγμή οι έρευνες των Αρχών για την ταυτοποίηση και την σύλληψη των δραστών είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Αγρίεψε το ελληνικό υπουργείο Άμυνας στη διαρροή των Τούρκων περί «ευχαριστιών»: Δεν σας σεβαστήκαμε και ούτε θα σας σεβαστούμε

«Ουδείς «σεβασμός» επεδείχθη ή θα επιδειχθεί στο μέλλον από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις σε παράνομες ενέργειες της...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Έρχεται Αρμαγεδδών-Ο Πούτιν θυμήθηκε το 1941 και έδωσε εντολή να μετακινηθούν κρατικές εταιρείες από τη Μόσχα στα “Ουράλια”

Εξόντωση δεκάδων μισθοφόρων του Κιέβου στην πόλη Νίζιν από τις ρωσικές δυνάμεις μαζί με ανατίναξη αποθήκης βαλλιστικών...