Κοινωνία

Χαλκίδα: Τροχαίο με εγκατάλειψη ποδηλάτη - Έκκληση από την οικογένεια του θύματος για μάρτυρες

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο ποδηλάτης Βαγγέλης Παπαδάκης μετά από προπόνηση που έκανε στις 27/10.

Σύμφωνα με την έκκληση της οικογένειας του ο Βαγγέλης ξεκίνησε το μεσημέρι στις 14:00 από τη Χαλκίδα δίχως να επιστρέψει σπίτι του στο Μικροχώρι Καπανδριτίου.

Σύμφωνα με το evia-press.gr εντοπίστηκε από διερχόμενο οδηγό στη στροφή της Αυλίδας τραυματισμένος όπου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Ο ποδηλάτης έχει απώλεια μνήμης και γι’αυτό η οικογένεια του κάνει έκκληση για μάρτυρες σε περίπτωση που είδαν κάποιον οδηγό να τον εγκαταλείπει.

Αναλυτικά η δημοσίευση :

?️ Η οικογένεια και οι φίλοι του Βαγγέλη ΠΑΠΑΔΑΚΗ χρειαζόμαστε τη βοήθεια σας. ?️

Ο Βαγγέλης, πεπειραμένος ποδηλάτης έκανε την εβδομαδιαία προπόνησή του, το μεσημερι της Παρασκευής 27/10/2023, την επόμενη δηλ. του Αγ. Δημητρίου, φτάνοντας μέχρι τη Χαλκίδα.

Ξεκινώντας όμως από τη Χαλκίδα κατά τις 14:00 δεν επέστρεψε στο σπίτι του στο Μικροχώρι Καπανδριτίου όπου τον περίμεναν οι δικοί του.

Αυτή τη στιγμή είναι στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και δυσκολία να θυμηθεί και να αναγνωρίσει.

Ο Βαγγέλης βρέθηκε από διερχόμενο οδηγό στη στροφή της Αυλίδας από όπου και τον παρέλαβε λίγη ώρα αργότερα το ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει κατ’ επειγόντως στο νοσοκομείο.

Την ημέρα εκείνη, 27/10/2023 φορούσε τα ρούχα της φωτογραφίας και οδηγούσε ένα
αθλητικό ποδήλατο κούρσας. Είναι πολύ προσεκτικός, πεπειραμένος ποδηλάτης και φορούσε το κράνος του.

‼️ Η οικογένειά του και οι φίλοι του αναζητούν μάρτυρες που μπορεί να είδαν την πτώση του Βαγγελη ή την εμπλοκή κάποιου οχήματος που τον εγκατέλειψε τραυματισμένο. ‼️

Αν λοιπόν είδατε ή αντιληφθηκατε οτιδήποτε σχετικό στο συγκεκριμένο δρόμο για το χρονικό διάστημα 14:00 – 16:30 της Παρασκευής 27/10/2023
παρακαλούμε επικοινωνείστε άμεσα με τους συγγενεις και φίλους του Βαγγέλη
tagged / κοινοποιημενους στη δημοσίευση αυτή.

Κάνουμε ιδιαίτερη έκκληση στην κοινότητα των ποδηλατών που έχουν ιδιαίτερη ευαισθησία στα θέματα σεβασμού της οδικής ασφάλειας και προστασίας των ποδηλατών καθώς αφορά και πάλι έναν ποδηλάτη που βρέθηκε τραυματισμένος και αβοήθητος στο δρόμο.

Παρακαλούμε κοινοποιήσετε το μήνυμα ώστε να το δουν όσο περισσότεροι γίνεται.

Η οικογένεια και οι φίλοι του Βαγγέλη ΠΑΠΑΔΑΚΗ, σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη που θα δείξετε στη διερεύνηση του πώς συνέβη. ?

Επικοινωνήστε  στο τηλέφωνο: 6949655202.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...