Κοινωνία

Χαμός με Ευαγγελάτο και τον πρώην υπάλληλο της Βουλής: «Βουλώστε το»

Χαμός στον αέρα με βαρείς χαρακτηρισμούς σημειώθηκε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, με τον 41χρονο πρώην υπάλληλο της Βουλής, ο οποίος καταγγέλλεται για απάτη σε βάρος δεκάδων ανθρώπων με δήθεν ενοικίαση σπιτιού, να στρέφεται ενάντια στον δημοσιογράφο και έναν από τους καταγγέλλοντες.

Ενώ η συζήτηση στην εκπομπή «Live News» του Mega επικεντρωνόταν στο γεγονός ότι ο 41χρονος αποσπούσε τόσο ενοίκια όσο και χρήματα τάζοντας δήθεν θέσεις στη... Βουλή. Ενώ ο Νίκος Ευαγγελάτος έκανε λόγο για απάτη, ο καταγγελλόμενος αντέδρασε φωνάζοντας και απειλώντας με μηνύσεις.

«Μην χρησιμοποιείτε εκφράσεις οι οποίες είναι νομικά αγώγιμες. Είστε και δημοσιογράφος. Πάρτε το είδηση. Θα σας κάνω και μήνυση και αγωγή», είπε συγκεκριμένα. Ο Νίκος Ευαγγελάτος απάντησε: «Με χαρά την περιμένω». 

Λίγο αργότερα, ο 41χρονος επιτέθηκε φραστικά και κατά ενός από τους καταγγέλλοντες, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή. «Ο "καλός Σαμαρείτης" ο κ. Σίννης, φαίνεται ξύνεται, δεν έχει τι να κάνει και ασχολείται με εμένα. Θα φάτε λοιπόν μήνυση και εσείς κ. Σίννη και εσείς κ. Ευαγγελάτε. Βουλώστε το, μην ασχολείστε. Γελοίο υποκείμενο», είπε ο πρώην υπάλληλος της Βουλής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Γελοίε», φώναξε παράλληλα κατά του κ. Σίννη ο 41χρονος, ενώ στράφηκε και κατά του Νίκου Ευαγγελάτου για μία ακόμα φορά: «Σας ευχαριστώ για την προσφορά σας. Εκμεταλλεύεστε έναν άνθρωπο τυφλό για να ανεβάσετε τηλεθέαση».

Νέα καταγγελία για τον 41χρονο: «Η αγγελία είναι ακόμη αναρτημένη για να πιάσει νέα θύματα»

Σύμφωνα με την εκπομπή «Tlive» του Alpha, η αγγελία του 41χρονου «είναι ακόμη αναρτημένη για να πιάσει νέα θύματα». Ο ίδιος μάλιστα φέρεται να απέσπασε συνολικά το ποσό των 127.000 ευρώ, ενώ μέρος του ποσού έχει επιστραφεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ