Κοινωνία

Πειραιάς: Η στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος με τον 38χρονο μοτοσικλετιστή

Τη στιγμή του θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας στον Πειραιά κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ η μοτοσικλέτα στην οποία αναβάτης ήταν ένας 38χρονος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Χορμοβίτου και Αγίου Δημητρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ η μοτοσικλέτα μετά τη σύγκρουση κατέληξε σε τζαμαρία καταστήματος την οποία διέλυσε καθώς και μια κολώνα φωτισμού ενώ το αυτοκίνητο έκανε δύο στροφές.

Δείτε το βίντεο:

Λίγες ώρες νωρίτερα, περίπου στις 1:30 τα ξημερώματα, ένας 28χρονος αναβάτης μοτοσικλέτας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στο ρεύμα ανόδου επί της Σοφοκλή Βενιζέλου στην Ηλιούπολη.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο 28χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και διαδοχικά προσέκρουσε σε κάδο απορριμμάτων, ένα δέντρο, το κράσπεδο και ένα βαρέλι μπροστά σε κατάστημα.



Τον άτυχο νεαρό παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...