Κοινωνία

Στα "πράσα" χασισοφυτεία στη Φωκίδα: Θα έβγαζαν σχεδόν ένα εκατομμύριο

Σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ υπολογίζεται ότι θα απέφερε στους άγνωστους, μέχρι στιγμής, χασισοκαλλιεργητές η πώληση της παραγωγής από τη μεγάλη φυτεία με τα 625 δενδρύλλια που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών σε δασική περιοχή της Φωκίδας.

Ένα γάντι που βρέθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της φυτείας και κατασχέθηκε, μαζί με σκαπτικά εργαλεία, σακούλες λιπάσματος, κουβάδες και πλαστικά δοχεία νερού, εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια και αναμένεται να αποκαλύψει το DNA τουλάχιστον ενός από τους δράστες, που θα αποκόμιζαν από 624.000 ως 936.000 ευρώ αν η κάνναβη που θα τρυγούσαν έφτανε στην παράνομη αγορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η χασισοφυτεία εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης, κατά την διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης εξερεύνησης, κρυμμένη μέσα σε πυκνή βλάστηση και αποτελείτο από συνολικά 625 δενδρύλλια ύψους ως 1,50 μέτρου, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με τα υπόλοιπα πειστήρια. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και ήδη σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων για καλλιέργεια ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Τελικά, φυτρώνουν ανεμογεννήτριες στα καμένα-Καταγγελίες για δημιουργία Αιολικού Πάρκου στους βιότοπους του Μαυρόγυπα μόλις ένα χρόνο από την πυρκαγιά στη Δαδιά

Η Ορνιθολογική Εταιρεία και η Εταιρεία Προστασίας Βιοποικιλότητας Θράκης στη σχετική τους ανακοίνωση ζητούν από την...
νεκροί Ουκρανοί στρατιώτες στο Κουρσκ
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σκληρές εικόνες: Γέμισαν πτώματα Ουκρανών στρατιωτών τα χαρακώματα στο Κουρσκ-Παραδοχή Ζελένσκι για τον στόχο της εισβολής (Βίντεο)

Ένα τρομερό βίντεο δείχνει ένα ουκρανικό χαράκωμα στο Κουρσκ να είναι γεμάτο με νεκρούς στρατιώτες του Κιέβου