Κοινωνία

Λαμία: Ναρκωτικά, όπλο, κουκούλα και κροτίδα σε σπίτια - Δύο συλλήψεις

Κι αυτό, γιατί τα ευρήματα δεν παραπέμπουν μόνο στην διακίνηση ναρκωτικών, αλλά και σε μια σειρά από άλλα αδικήματα. Στα σπίτια που χρησιμοποιούσαν οι δράστες διενεργήθηκαν έρευνες μετά από πληροφορίες, το μεσημέρι της Πέμπτης και κατασχέθηκαν έξι συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 149,9 γραμμαρίων, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές, ένας μεταλλικός τρίφτης κάνναβης και πλήθος κενά νάιλον σακουλάκια για την συσκευασία ναρκωτικών, καθώς και 125 ευρώ, 20 λίρες Αγγλίας και πέντε κινητά τηλέφωνα.

Όμως, βρέθηκαν ακόμη ένα πλαστικό πιστόλι και μια κουκούλα τύπου full face που στρέφουν τις έρευνες στο ενδεχόμενο οι δράστες να έκαναν ληστείες, αλλά και μια κροτίδα με φυτίλι που δεν βάζει στο μικροσκόπιο και την τυχόν εμπλοκή τους σε επεισόδια σε γήπεδα ή μεταξύ χούλιγκαν αντιπάλων ομάδων.

Η προανάκριση συνεχίζεται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, ενώ οι δύο δράστες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας όπου τους ασκήθηκαν διώξεις με κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ειδών πυροτεχνίας.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ