Κοινωνία

Χαλκίδα: Τα ξημερώματα οι μετανάστες μεταφέρθηκαν από το Λιμνιώνα στο Λιμεναρχείο Χαλκίδας(ΦΩΤΟ)

Οι 31 παράτυποι μετανάστες βρέθηκαν στην τοποθεσία Ακτή του Λιμνιώνα από προχθές Πέμπτη, ταξιδεύοντας από τα Τουρκικά παράλια με βάρκα .

Όπως δημοσίευσε εχθές το Eviathema.gr Δείτε εδώ :Λυμνιώνας Ευβοίας:31 παράτυποι μετανάστες αποβιβάστηκαν στη τοπεθεσία Ακτή

Φυσικά τα ερωτήματα πολλά μιάς και δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στη συγκεκριμένη περιοχή,όπως: Ποιός είναι ο διακινητής και ποιός αναλαμβάνει την μετακινησή τους από το Λιμνιώνα προς άλλα μέρη της Ελλάδας και τους βοηθάει, με το αζημείωτο βέβαια,να διαφύγουν προς Ευρωπαικές Χώρες;Οι παράτυποι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο Λιμενικό Χαλκίδας με συνοδεία αστυνομικών,και από εκεί θα μεταφερθούν σε μεταναστευτικά κέντρα μέχρι να ολοκληρωθεί η προανάκριση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

πλήγματα στο Κίεβο
Ένοπλες Συρράξεις 0

Χάος στην ουκρανική πρωτεύουσα! Η Μόσχα χτύπησε το Κίεβο με βαλλιστικούς πυραύλους KN-23 της Β. Κορέας προκαλώντας τρομερή καταστροφή (Βίντεο)

Τουλάχιστον 5 ισχυρότατες εκρήξεις ακούστηκαν πριν λίγες ώρες στην επικράτεια της πόλης, υποδεικνύοντας ότι η πυραυλική...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Κόλαση στο Κούρσκ: Ήρθαν οι εξολοθρευτές Τσετσένοι κατά των Ουκρανών που έχουν καταλάβει στρατηγικό αγωγό φυσικού αερίου (Βίντεο)

Σώθηκε ο Ρώσος δημοσιογράφος που χθες ήταν “ νεκρός” για δυτικά ΜΜΕ-Συγκροτήθηκαν ειδικές ρωσικές δυνάμεις που...