Κοινωνία

Αθήνα: Η Αλεξανδρουπολίτισσα που συγκίνησε με τα λόγια της στην συγκέντρωση των Εποχικών Πυροσβεστών

Όπως αναφέρει το e-evros.gr, τις εντυπώσεις έκλεψε το μπλοκ των εποχικών πυροσβεστών στην μεγάλη προχθεσινή απεργιακή κινητοποίηση ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Με μαζικότητα και παλμό οι εποχικοί πυροσβέστες διαδήλωσαν στους δρόμους της Αθήνας διεκδικώντας τη μονιμοποίησή τους, ένα πάγιο αίτημα του κλάδου που όμως λαμβάνει επείγοντα χαρακτήρα μετά και το καταστροφικό καλοκαίρι με τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες.

Ανατριχίλα και συγκίνηση όμως προκάλεσαν τα λόγια της Αλεξανδρουπολίτισσας εκπαιδευτικού η οποία με τρεμάμενη φωνή από την συναισθηματική φόρτιση ευχαρίστησε τους εποχικούς πυροσβέστες που έδωσαν την ψύχη τους για να σώσουν σπίτια και περιουσίες στην μεγάλη φωτιά του Αυγούστου στον Έβρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Κόντεψε να καεί το σπίτι μου και ήσασταν πέντε μέρες εκεί, στην αυλή μου και το σώσατε. Σώσατε τις ζωές μας, τις περουσίες μας, σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Δεν θα το ξεχάσω, ποτέ όταν γύρισα στο σπίτι μου και είδα στην αυλή μου εφτά από έσας να είσαστε ξαπλωμένοι στο γκαζόν της αυλής μου κατάκοποι...Χίλια ευχαριστώ εκ μέρους όλων των Εβριτών." φώναξε η κα Βενετοπούλου Γιώτα και καταχειροκροτήθηκε από το συγκεντρωμένο πλήθος στην Αθήνα.

Δείτε παρακάτω όλα όσα είπε στην συγκέντρωση των εποχικών πυροσβεστών:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ