Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ντράπηκε και η ντροπή-Ο πρόεδρος του Συλλόγου Μουσουλμάνων Δωδεκανήσου μας κατηγορεί για γενοκτονία κατά των Τούρκων στο Μοριά

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτισμού και Αλληλεγγύης Τούρκων Ρόδου, Κω και Δωδεκανήσου, Μουσταφά Καυμακτσί, ξεπέρασε κάθε όριο κατηγορώντας την Ελλάδα, ότι “δήθεν διαπράττει πολιτιστική γενοκτονία κατά των μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης και των μουσουλμάνων της Ρόδου και της Κω σήμερα, όπως στο παρελθόν”.

“Η ανάμνηση και η γνώση του παρελθόντος είναι απαραίτητη για να μην ξανασυμβεί. Σήμερα τα ελληνικά ΜΜΕ διαστρεβλώνουν την ιστορία. Η 100ή επέτειος του Πολέμου της Τουρκικής Ανεξαρτησίας αντικατοπτρίζεται ως «Μικρασιατική Καταστροφή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Τούρκοι και η Δημοκρατία της Τουρκίας κατηγορούνται για γενοκτονία. Όμως, αντίθετα, η Ιστορία δείχνει τις σφαγές που έκαναν οι Έλληνες εναντίον των Τούρκων. Αυτές οι σφαγές αφορούν την Σφαγή της Τριπολιτσάς στο Μοριά, η οποία ξεκίνησε από την Ελληνική Εξέγερση. Στο Μοριά οι Τούρκοι υπέστησαν μεγάλη σφαγή πριν από 202 χρόνια στις 23 Σεπτεμβρίου 1821.

Περίπου 40 χιλιάδες άτομα, ηλικιωμένοι, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, είναι Τούρκοι. Σκοτώθηκαν μέσα σε λίγες εβδομάδες από τους ίδιους τους γείτονές τους, τους Έλληνες. Αυτή η σφαγή έγινε ανελέητα και χωρίς δισταγμό. Όπως αναγνώρισαν οι Ευρωπαίοι, η εξέγερση του 1821 μετατράπηκε πολύ γρήγορα σε βάναυσο ελληνο-τουρκικό πόλεμο.

Πριν ξεκινήσει η εξέγερση του 1821, Τούρκοι, Έλληνες και Εβραίοι ζούσαν μαζί στον Μοριά. Παρήγαν μαζί και αγόραζαν ο ένας από τον άλλο. Κανένας μουσουλμάνος Τούρκος δεν είχε προβλέψει ότι ο Έλληνας γείτονάς του θα ερχόταν να του χτυπήσει την πόρτα για να τον σκοτώσει. Ωστόσο, οι αυτοκρατορικές δυνάμεις της Δύσης υποστήριξαν την ελληνική εξέγερση για να αποκτήσουν μερίδιο από τα εδάφη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Στη συνέχεια, οι Έλληνες εισέβαλαν στην Μικρά Ασία, χρησιμοποιώντας τους εαυτούς τους ως πολιορκητικό κριό υπό την αιγίδα αυτοκρατορικών κρατών, και προκάλεσαν το θάνατο εκατοντάδων χιλιάδων Τούρκων.

Διέφυγαν καίγοντας την Ανατολία. Μετά διέπραξαν πλήρη γενοκτονία στην Κύπρο. Σήμερα διαπράττουν πολιτιστική γενοκτονία κατά των Τούρκων της Δυτικής Θράκης και των Τούρκων της Ρόδου και της Κω.  Είναι απαραίτητο να δούμε τις τουρκοελληνικές σχέσεις από την οπτική αυτής της πραγματικότητας”, ανέφερε ο ίδιος.

Αυτά μαθαίνουν στους Τούρκους μαθητές από το 1923 και μετά στα τουρκικά Σχολεία, διότι πιο πριν δεν υπήρχαν και πολλά, αυτά μας ξεφουρνάει ο Μουσταφά Καυμακτσί.

Ντράπηκε και η ντροπή από τα ανιστόρητα και προπαγανδιστικά λεγόμενα του ίδιου, τα οποία αναμασούν στην Τουρκία εκατομμύρια Τούρκοι πολίτες, πιστεύοντας για παράδειγμα ότι Έλληνες, Τούρκοι και Εβραίοι ζούσαν αρμονικά στον Μοριά, στην Θεσσαλία, στην Μακεδονία και την Μικρά Ασία, σε μέρη που έγιναν πραγματικές γενοκτονίες και σφαγιάστηκαν χιλιάδες Έλληνες στην καταγωγή.

"Αρμονική ζωή" οι νεο-Οθωμανοί θεωρούν αυτές τις σφαγές των Ελλήνων πολιτών σε κάθε καπρίτσιο του τοπικού Πασά, ή Βεζύρη, ή τις καταστροφές, τους βιασμούς, και οικτρές τις δολοφονίες αθώων από τους Σερασκέρηδες του Σουλτάνου.

Η ψευδή προπαγάνδα που ταΐζει το τουρκικό κράτος την νεολαία εδώ και 100 και πλέον χρόνια θα γυρίσει μπούμερανγκ και θα προκαλέσει μεγάλη καταστροφή σε αυτό που κακώς ονομάζεται σήμερα ως Τουρκική δημοκρατία.  

Το δόγμα όλων αυτών των “Συλλόγων-οργάνων” της Τουρκίας είναι ιδιαιτέρως επιθετική προς την χώρα μας, και έχει ως κύριο άξονα της την υποτιθέμενη καταπίεση και περιθωριοποίηση της μουσουλμανικής μειονότητας σε Θράκη-Δωδεκάννησα, ενώ καταβάλει πολλές προσπάθειες προκειμένου η μουσουλμανική μειονότητα να αναγνωριστεί ως τουρκική, κάτι που αποτελεί το πρώτο στάδιο για την “κοσοβοποίηση” της Δυτικής Θράκης και νησιών στα Δωδεκάννησα.  

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ