Κοινωνία

Πορτοσάλτε για Κασσελάκη στη Μακρόνησο: «Είναι δελφινάριο κανονικό»

«Κωμικό» και «Δελφινάριο» χαρακτήρισε το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη στην Μακρόνησο ο Άρης Πορτοσάλτε. 

«Είναι δελφινάριο κανονικό», σχολίασε για την σκηνή όπου ο κ. Κασσελάκης χαιρετάει τον κ. Αποστολάκη στο βίντεο. «Η Μακρόνησος είναι τόπος μαρτυρίου και εξορίας. Εδώ γίνεται comedy», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Πριν την κωμωδία βλέπω το εξής πράγμα με αυτό το βίντεο: είναι ο ίδιος ΣΥΡΙΖΑ που έφαγε τις 25 μονάδες διαφορά στην κεφάλα, με την εχθροπάθεια. Ο ίδιος ΣΥΡΙΖΑ με την εχθροπάθεια, το εμφυλιοπολεμικό, το διχαστικό. Το "εμείς ή αυτοί". Σύμβουλος του Κασσελάκη είναι ο Πολάκης και σε αυτό το βίντεο είναι ο Πολάκης», υποστήριξε. 

«Αν έκανε μία προσπάθεια ο ΣΥΡΙΖΑ και νόμιζε πως θα αλλάξει, με αυτό το βίντεο που είναι και τρομακτικό και γίνεται comedy... Θα ήθελα να κάνει ο Βαγγέλης ρεπορτάζ μυστικό και αύριο το πρωί να έρθει να μας πει πόσο υπερήφανοι είναι οι υπόλοιποι με αυτό το βίντεο» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε. 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δημόσια διαπόμπευση από τη Χεζμπολάχ στους "ποντικούς" που έκαναν πλιάτσικο σε εγκαταλελλειμένα σπίτια στη Βηρυτό - Τους ... κρέμασαν σε κολώνες (Σκληρές εικόνες)

«Εκμετάλλευση του πολέμου και κλοπή από σπίτια», έγραφαν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνουν πώς...
Πολεμική αεροπορία 0

Τουρκική Αεροπορία και Ναυτικό έχουν ζητήσει περιοχές για άσκηση στο Αιγαίο - Πιθανότητα πραγματοποίησης παραβιάσεων μετά από μήνες

Η Τουρκία επανέλαβε πως δεν αναγνωρίζει ελληνικό εναέριο χώρο 10 ναυτικών μιλίων λίγες μόνο ημέρες μετά την αποχώρηση...