Κοινωνία

Ψυχίατρος για τις νέες ταυτότητες: «Θα έχουν το 666 - Έρχεται ο Αντίχριστος»

Οργιάζουν οι θεωρίες συνωμοσίας για τις νέες ταυτότητες, ενώ συλλαλητήριο αρνητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», ο ψυχίατρος Γιώργος Σύρπης ισχυρίστηκε ότι οι νέες ταυτότητες θα αναγράφουν τον αριθμό «666», σηματοδοτώντας την έλευση του Αντίχριστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν είναι ταυτότητα, είναι κάρτα του πολίτη, η οποία, απ’ ότι περιγράφει η ίδια η κυβέρνηση [...], σε αυτή την κάρτα μέσα υπάρχει μηχανική αναγνώριση των στοιχείων που μπορεί να γίνει από απόσταση. Μπορούν να περάσουν μέσα στοιχεία που ο πολίτης δεν ξέρει», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Δεν τους έχουμε εμπιστοσύνη».

«Θα υπάρχει μέσα στο barcode ο αριθμός 666», ισχυρίστηκε ο ψυχίατρος και συμπλήρωσε: «Είμαστε στην περίοδο του "προχαράγματος". Από τη στιγμή που εμείς οι χριστιανοί ενυπόγραφα δεχόμαστε το barcode είναι σαν να αποδεχόμαστε τον Αντίχριστο».

Μάλιστα, ο κ. Σύρπης ισχυρίστηκε ότι τα λεγόμενά του υποστηρίζονται από την Αποκάλυψη. «Όταν έρθει η εποχή του Αντίχριστου θα υπάρξει το χάραγμα στο μέτωπο και το δεξί χέρι. Τότε είναι η περίοδος του χαράγματος, τώρα είμαστε στην περίοδο του προχαράγματος», δήλωσε.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...
Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...